FATİH BATTAR
Eti Anadolu Lisesi’nde yıl sonu etkinlikleri kapsamında Devlet Tiyatro Salonu’nda resim, şiir ve müzik şenliği düzenlendi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program kapsamında bir konuşma yapan Okul Müdürü Mustafa Ünlü, “Resim, müzik, şiir insanın doğayla arasındaki en kuvvetli bağlardan biridir. Çünkü doğaya ve insan yaşamına ait herşeyde müzik vardır. Bu nedenle de insan yaşamının her alanda müziğe ihtiyaç duyar. Özellikle doğadan uzaklaştıkça o bağı canlı tutmak için müzik dinleme ihtiyacı önem kazanır. Türkülerimiz binlerce yıllık Anadolu kültürünün bir mirasıdır.” dedi
Konuşmaların ardından okul müzik öğretmenleri Rıza Aydın ve Pınar Erol yönetiminde öğrenciler birbirinden güzel eserleri seslendirirken, geceye katılanlar müzik ziyafetine doydu.

Gecede ayrıca edebiyat öğretmeni Hüseyin Çatakkaya yönetiminde öğrenciler okudukları şiirlerle dinleyenleri mest etti. 
Gece sonunda katılımcılar Görsel Sanat öğretmenleri Hilal Aydın ve Bala Yücel yönetiminde öğrencilerin bir yıl boyunca yaptığı resim sergisini gezdi. Sergi velilerden ve katılımcılardan tam not alırken, okul müdürü Mustafa Ünlü, etkinliğe katılan tüm davetlilere teşekkür etmeyi ihmal etmedi.