Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Emre Çıtak ve yeni yönetim kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti
Ziyarette Genç MÜSİAD’ın yürüttüğü çalışmalar hakkına bilgi veren Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Emre Çıtak, üniversitedeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve Hitit Üniversitesi’nin STK’larla yakın diyalog içerisinde hareket etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversite ile Çorum’un gelişimine katma değer sağlayacak her türlü projeyi gerçekleştirmeye hazır olduklarını vurguladı.


Toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olan sivil toplum kuruluşlarını, üniversitenin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan da Türkiye’nin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesinin ve 500 milyar dolarlık ihracat hedefinin yakalanmasının amaçlandığı 2023 vizyonuna ulaşılmasında Ar-Ge ve inovasyonun büyük önem arz ettiğini belirterek, “Hep birlikte topluma faydalı çalışmalar yaparak sunulan fırsatları iyi değerlendirmeliyiz” dedi. 


Genç MÜSİAD ile her alanda her türlü iş birliğine açık olduklarını söyleyen Rektör Alkan, Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Emre Çıtak ve yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. (Haber Merkezi)