HABER-YORUM EROL TAŞKAN
15 Temmuz'un şanlı gazileri Mustafa Çağır ve Eşref Çelik, gazetemizin 29. yılı nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek, yıldönümümüzü kutladı. 


Varlıklarıyla bize gurur veren kardeşlerimizin ziyaretleri de bizim için ayrı bir onur ayrı bir gurur kaynağıdır. Ölene kadar unutmayıp, evlatlarımıza miras bırakacağımız 15 Temmuz'u kıyamete kadar yaşatmakta kararlıyız. O gün millete çevrilen namluları tutan katilleri unutmayıp, kinimizi yaşatacağız. Ayrıca kıyamete kadar unutmayacağımız diğer konu ise, o gece bu milletin kurtuluşu için canını ortaya koyan yiğitlerimiz olacak. Şehitlerimiz ve gazilerimiz olacak. O gece Allah için, vatan için ayakta olup kıyama kalkanlar olacak. Allah'tan duamız o ki, katillere olan kinimizi de, kahramanlara olan minnetimizi de bize unutturmasın. 


Değerli kardeşlerim, "Hakimiyet'in FETÖ ile mücadele konusundaki kararlı tutumunu ve mücadelesini çok iyi biliyoruz. Bizim Hakimiyet Gazetesi ile tanışıklığımızın ve gönül bağımızın temeli, 15 Temmuz konusundaki samimi duruşu ve kararlı mücadelesidir." sözleriyle bizi onurlandırdılar.


Hakimiyet'le ilgili bize gurur veren samimiyetleri ve ifadeleri için gönülden teşekkür ediyorum.