ENİSE AĞBAL ÜŞÜMÜŞ
Zambiyalı Sylvester Nyirenda, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ı ziyaret ederek, gazetemizin 29. yılına ulaşması ve başarılarından dolayı gurur duyduğunu anlatarak, gazetemizi kutladı. 


"Ben ülkemdeki tüm tanıdıklarıma Türkiye ve Çorum'u anlatırken, mutlaka Hakimiyet'i de anlatıyorum. Çünkü Hakimiyet Gazetesi ve buradaki insanlar benim için çok değerli. Tüm ailem ve çevrem Hakimiyet'i yakından tanıyor ve her görüşmemde selam gönderiyorlar." diyen Sylvester Nyirenda, Çorum'da eğitim görmekten dolayı kendisini çok şanslı ve mutlu kabul ettiğini anlatarak, Çorum'daki hayatı içerisinde Hakimiyet'in ayrı bir önem taşıdığını da sözlerine ekledi. 
Taşkan'ı ve tüm Hakimiyet ailesini tebrik eden Sylvester Nyirenda, Hakimiyet'e ait duygularını şu sözlerle ifade etti; "Bizim için gurbet sayılan Çorum hayatını, gurbet olmaktan çıkarıp evimizdeymiş gibi bir hale getiren çok sayıda insan var. Bunlardan en kıymetlisi Hakimiyet'in bize sunduğu aile sıcaklığı ve üniversitemizin bizi şefkatle kucaklayıp, bizlere sahip çıkması, ömrümüzce unutmayacağımız bir iyiliktir. Çorum sınırlarını aşıp Zambiya'ya kadar uzanan Hakimiyet sevgisi, bizim gönlümüzden asla silinmeyecek."

Editör: Haber Merkezi