M.BURAK YALÇIN-FATİH BATTAR

Çorum Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan bölgenin en büyük modern hayvan pazarı bugün hizmete açıldı.Eski Hayvan Pazarı yetersiz kalmasından dolayı İskilip yolu Celilkırı mevkiine yapılan Yeni Hayvan Pazarı’nda hayvan satışları başladı.

GÜR’DEN BAŞKAN ZEKİ GÜL’E ‘HAYVAN PAZARI’ TEŞEKKÜRÜ

Yeni Hayvan Pazarının hizmete girmesinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür eden Çorum ÇESOB ve Kasaplar Odası Başkanı Recep Gür, pazarın bölgenin yıldızı olacağını söyledi.

Çorum’da hayvan ticaretiyle uğraşan vatandaşlara yeni pazar yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Başkan Gür, yeni pazar yerinde kapalı ve açık alanlar, padoklar, samanlık, lokanta, kafeterya, mescit, WC, kafe ve konaklama yeri gibi birçok alanın mevcut olduğunu hatırlattı.

Yeni modern pazarın çamurdan, tozdan, topraktan arınmış, tamamen hijyenik ve sağlıklı koşullarda hizmet vereceğini ifade eden Recep Gür, pazarın sabah 08.00 ile 17.00 saatleri arasında açık kalacağını kaydetti.

Ayrıca Türkiye'nin en modern mezbahanesinin de bu alanda kurulacağını söyleyen Gür, mezbahanenin Kurban Bayramı’ndan önce hizmete girecek olmasından da duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Oda Başkanı Recep Gür, son olarak kompleksin yapımında emeği geçen başta Belediye Başkanı Zeki Gül olmak üzere herkese minnettar olduklarını sözlerine ekledi.  

AT VE EŞEK SATICILARI İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

Yeni Hayvan Pazarı’nda küçükbaş ve büyükbaş hayvanların yanı sıra at ve eşek satıcıların da olması dikkat çekti. İlginç görüntülerin oluştuğu Hayvan Pazarı’nda, önümüzdeki haftadan itibaren at ve eşek satışlarının yasak olduğu açıklandı.

Editör: Haber Merkezi