AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, resmi kurumları ziyaret ederek, projeler ve çalışmalar hakkında brifing aldı. Kurum müdürlerinden proje yapmalarını isteyen Milletvekili Kavuncu, “Her alanda hedeflerimizi büyük tutacağız. Göz ardı edeceğimiz hiçbir konu olmaksızın, daha güzel ve daha büyük bir Çorum’un inşasını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Hedefleri büyük tutup, bölgenin yıldızı olmaya devam edeceğiz.” dedi.


Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim, İl Özel İdaresi ve Tarım Orman Müdürlüklerini ziyaret eden Erol Kavuncu,   kurum müdürleri ve yöneticileriyle birlikte gün boyu geniş katılımlı toplantılar yaptı. 


Milletvekili Erol Kavuncu, “Çorum’un bugününü ve geleceğe dair yol haritasını belirlemek üzere ilimizin tüm alanlarıyla ilgili güncel bilgi ve projelerini gözden geçiriyoruz. Önümüzdeki dönemde hep birlikte gerçekleştireceğimiz çalışmalarla ilgili, işinin uzmanı olan yöneticilerimizden bilgiler alarak yol haritamızı oluşturuyoruz. Çorum’u ve Çorumlu’yu ilgilendiren hangi konu varsa, çözümünü sağlamak, sonuca ulaşmak ve bu yolda çaba sarfetmek birinci vazifemiz olacaktır.” dedi.


Toplantılarda, kurumların tıkandığı ve aşmakta zorlandığı konuları ayrı bir başlık halinde listeleyen Milletvekili Erol Kavuncu; “Milletvekillerimiz, teşkilâtımız hep birlikte, siyasi ve bürokratik alanda her türlü girişimlerde bulunarak, sorunların çözümünü sağlayacağız.” diye konuştu. 


“En küçük ayrıntıdan, en büyüğüne kadar mevcut durumumuzu ortaya koyup, hedeflerimizle uyuşma oranlarımızı belirleyeceğiz. Hedefimiz Çorum’u daha büyütmek, daha güzelleştirmektir. Sanayimizden, eğitime, tarımdan sağlığa kadar tüm alanlarda hedefimiz olacak. Tüm hedeflerimizi periyodik toplantılarla ölçüp, başarı oranlarımızı karne olarak karşımıza alacağız. Tüm çalışmalarımızı, istatistiklere dayanan ölçülebilir normlara kavuşturup, başarabildiğimizi başardık derken, başaramadığımızı ifade etmekten gocunmayacağız. Varsa bir başarısızlık sebeplerini araştırıp, çözüm formüllerimizi yeniden gözden geçirerek, hedefe ulaşana kadar çabamızdan vazgeçmeyeceğiz.” diyen Kavuncu, kurumlar arası koordinasyonu sağlayıp, kurum taassubu içinde olmaksızın yek vücut olarak çalışma prensibini benimseyeceklerini vurguladı. 


Boşa geçecek zaman ve boşa harcayacak bir kuruşluk kaynak olamayacağını sözlerine ekleyen Kavuncu, “Milletin temsil emanetini alarak üstlendiğimiz sorumlulukları, kılı kırk yarar titizlikle yerine getirip, Çorum’u tüm dinamiklerimizle birlikte el ele vererek büyüteceğiz.” diye konuştu. 


Kavuncu, açıklamasında gece gündüz demeksizin fedakarca çalıştıklarını ifade ettiği kamu kurumlarının yönetici ve çalışanlarına Çorum’a yaptıkları hizmetler ve kazanımlar için teşekkür ettiğini, el birliği ile daha güzel çalışmaları gerçekleştireceklerini söyledi. (Haber Merkezi)
 

Editör: Haber Merkezi