HURŞİT BOZKURT
Hitit Üniversitesi'nde eğitim görmek için binlerce kilometre ötedeki Kamerun'dan gelen Marcel Mfouapon Ngamli ve kardeşi Sumeyye Mfouapon , Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ı ziyaret ederek, Hakimiyet'in 29. yıl gururunu bizzat yaşadıklarını söyledi. 


"Çorum'a ilk geldik, Hakimiyet'i tanıdık. Bize kucak açtılar. Kendimizi burada yabancı gibi değil, evimizde gibi hissettik. Çorum bizim için ömrümüz boyunca özel olacak, kalbimizin en kıymetli köşesinde yer alacak. Ancak  burada Hakimiyet'in varlığı, bizden sonra bile çocuklarımıza miras kalacak bir değerdir." diyerek Hakimiyet'e olan sevgi ve muhabbetlerini aktaran Kamerunlu kardeşler, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ın şahsında Hakimiyet ailesine başarılı nice yıllar diledi. 


Hakimiyet'in kendilerinin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğundan söz eden Kamerunlu kardeşler, kendi memleketlerinde herkesin Çorum'u tanıdığını, bunun içerisinde de Hakimiyet'in kendileri için ifade ettiği değeri bilecek kadar da Hakimiyet Gazetesi'nden haberdar olduklarını, "Kamerun'da da gönüllerdesiniz. Hakimiyet orada da çok meşhur." sözleriyle dile getirdiler. 
Kamerunlu öğrencileri "Kardeşlerim" sözüyle tarif eden Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan, "Biz yapı itibariyle herkese kucak açmayı vazife sayıyoruz. Ancak bu kardeşlerimizle aramızdaki bağ, sıradan bir vazife bağı değil, gerek bir kardeşlik bağıdır. Onların varlığı ve bize olan güvenleri her daim bize onur kattı. Ömrümüz var oldukça, kurduğumuz bu kardeşlik köprüleri, bizim gelecek nesillerimize de köprü olacaktır." diyerek, Kamerunlu öğrencilere ziyaretleri ve anlamlı sözleri için teşekkür etti.