Kazakistan'dan gelerek, Hitit Üniversitesi'nde eğitim gören torunu Timur Nüsuphan'ı ziyaret edip, Çorum'da misafir kalan 74 yaşındaki Kazakistanlı ünlü Şair Kunşayım Niyazbekkızı, şiir ve dualarla dolu bir kutlama mesajıyla gazetemizin 29. yılını kutladı.
Kendine has lisanı ile Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan ve Hakimiyet çalışanlarına kutlama mesajı kaleme alan Kazakistanlı Şair Kunşayım Niyazbekkızı, bizim kuruluş yıldönümü olarak ifade ettiğimiz 29. yılımızı Kuruluş Bayramı olarak tanımladı. 
Dualarla dolu kutlama yazısını şiiriyle süsleyen Kazakistanlı Şair Kunşayım Niyazbekkızı, mesajında şunları ifade etti; 

 

MANEVİ DEĞERLERİNİ KORUYANLARA SELAM OLSUN
"Hakimiyet Gazetesi vasıtasıyla tüm Türk Milleti'ne ve dinini, örfünü ve manevi değerlerini korumuş olan kahraman halklara selam olsun. 
Kazakistan'dan gelmiş olan ilk torunum Timur Nüsuphan için Çorum'a geldim ve sizlerin sıcak yuvanıza misafir olup, ak gönüllü samimi ahlakınızdan çok memnun kaldım.

 

DEĞERLERİMİZİ ÇORUM'DA BULDUM
Türkçe bilmesem bile bilmiş gibi yürek diliyle konuştuk. Kendi kaybettiğimiz boyu bir soyu aynı, ata mirası ulu örfümüzü, manevi değerlerimi Çorum'da buldum. Gelir gelmez kısa sürede misafirliğim boyunca, çeşitli insanlarla tanışmış olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum. 

 

KURULUŞ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Şubat ayında 29. yılını kutlayan Hakimiyet Gazetesi'nin kuruluş bayramı kutlu olsun. Allah daim başarılar nasip etsin. Milletimizin ruhani zenginleşmesi yolunda hiç bir zaman Allah kalemlerinizi yere düşürmesin. Sizlerle kısa zamanda tanışmamı sağlayan kardeşim Erol Taşkan'a minnettarım ve kendisine kalbimden çıkan sıcak şiirimi sunuyorum."
Ben seni özleyeceğim Erol Taşkan
Geldiğimde kucak açıp, kapılar açan
Merhametlik yüzünden nur gibi akan
Kim gelse gelsin kardeş deyip kucak açan
Daima dualarım seninle
Her işinde Rabbim versin kolaylıklar
Annen gibi ak duamı veriyorum
Sana ve halkına bin yaşayan
KUNŞAYIM NIYAZBEKKIZI