FATİH BATTAR

Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı’nın düzenlendiği bayramlaşma programında 24 Haziran seçimlerine ilişkin bir konuşma yapan CHP Çorum Milletvekili Av Tufan Köse, CHP’nin 1980 yılından bu yana ilk defa Çorum’da iki milletvekili çıkarma şansı olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Teşkilatı’nın geleneksel bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü gerçekleştirildi.

Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Çorum Milletvekili adayları Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım ve Mehmet Tahtasız, belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı kutlayarak; “Her 5 vatandaşımızdan biri yoksulluk çekerken, hiçbirimizin yüzü gülemez. Türkiye’de 5 milyon çocuk yatağa giriyor. Bu ülkenin çocukları yatağa aç girerken, kimse ben sorumluluğumu yerine getirdim diyemez. Toplumsal adaleti sağlamak ve herkesin huzur ve refah içinde yaşadığı bir ülke için hep birlikte çok çalışmamız gerekiyor. “ dedi

CHP Çorum Milletvekili Av Tufan Köse ise 24 Haziran seçimlerine ilişkin bir değerlendirme yaparak; “Seçim çalışmalarında sahada gördüğümüz somut bir gerçek var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 1980 yılından bu yana ilk defa Çorum’da iki milletvekili çıkama ihtimali var. Millet İttifakı’nın 2 milletvekili çıkaracağından hiç şüphemiz yok. Görünen o ki Çorum’da iki milletvekili Cumhur İttifakı, iki milletvekili Millet İttifakı çıkaracak.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi