RECEP MEBET
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Çorum Şubesi, Mekke’nin Fethi’nin 1388’inci yılını kutlayacak.
‘Mekke’nin Fethi İnsanlığa Bir İnşirah’ adlı program 31 Aralık 2018 Pazar günü saat 19.30’da Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek.
‘Kalk, Uyar! Fethi Müjdele’ sloganıyla düzenlenen kutlama programa, Eğitimci-Yazar Ömer Arif konuşmacı olarak katılacak.
Programla ilgili açıklama yapan AGD Şube Başkanı Bekir Uyanık, “Yılları aşarak, kalplerimizin kapılarına ışıklar tutan Mekke’nin Fethi’nin 1388. yılına özel bir program düzenledik” dedi.


Bekir Uyanık, Kuran-ı Kerim ziyafeti ve sinevizyon gösterimiyle başlayacak programda Siyer-i Nebi Yarışması ödüllerinin de sahiplerini bulacağını söyledi.
Yeni yıla dualarla girmek isteyen tüm Çorum halkını Mekke’nin Fethi’ne davet eden Uyanık, bayanlar için de yer ayrıldığını hatırlatarak, “Fetih buluşmasına herkesi bekliyoruz” diye konuştu.


Fetih coşkusunun ilçelere de yayılacağını anlatan Uyanık, aynı gün ve saatte Kargı’da düzenlenecek programda Murat Kılıç, Osmancık’ta Ertuğrul Öztekin, Sungurlu’da Osman Yüztgenç ve Dodurga’da ise Osman Kılcı’nın konuşmacı olarak yer alacağını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi