Özel Pınar Koleji’nin haftasonu düzenlediği kabul sınavına öğrenciler ve velileri büyük ilgi gösterdi. Çorum’da eğitim gören 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katıldığı sınav, Pınar Eğitim Kurumları Binevler Kampüsü’nde yapıldı. Düzenlenen organizasyonla ilgili açıklama yapan Pınar Koleji Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, sınava 1.600 öğrencinin katıldığını açıkladı.

‘AYRICALIKLI EĞİTİM İLE TANIŞIN’

“Çorum’un ilk özel okulu olarak 27 yıllık tecrübemizle Çorumlular’ın hizmetindeyiz” diyen Kazım Alpoğlu, “Pınar Koleji’nin kaliteli, güvenilir eğitim ve öğretim desteğinden yararlanmak isteyen veli ve öğrenciler, düzenlediğimiz ‘Kabul Sınavı’ sonuçlarına göre yüzde 100’e varan eğitim bursundan faydalanacak ve Çorum’un ayrıcalıklı eğitimi ile tanışacaklar” dedi.

Sınava gösterilen ilgi ve yoğun katılımdan duydukları memnuniyetini dile getiren Alpoğlu, “Tüm öğrenci velilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, öğrencilerimize de başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kabul sınavı süresince Pınar Koleji kampüsünde ikramlarla ağırlanan veliler, bekleme salonları ve okul bahçesinde çocuklarının heyecanına ortak oldular. Edinilen bilgilere göre, sınav sonuçlarının önümüzdeki günlerde Pınar Koleji’nin resmi internet sayfasından ilan edileceği bildirildi.