Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik’i ziyaret etti.
Ziyarette 40’a yakın akademik ve idari personeli ile 400 civarındaki öğrenciye çok kaliteli eğitim veren bir birim haline gelen Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu’nun kısa sayılabilecek bir sürede elde ettiği başarıda Alacalı işadamlarının, Alaca Eğitim Vakfı’nın ve bürokratların sağladığı maddi ve manevi desteklerin önemli bir unsur olduğunu kaydeden Rektör Prof. Dr. Alkan, Meslek Yüksekokuluna ismi verilen ülkemizin gözbebeği değerlerinden olan Sinpaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik’in Alaca Eğitim Vakfı’nın gayretleri ile edinilen araziye yapmış olduğu modern kampüsün büyük önem arz ettiğini vurguladı.


Yakın bir zamanda tamamlanarak hizmete girecek olan 250 kişilik KYK öğrenci yurdu ile birlikte “Alaca Avni Çelik MYO’nun hemen hemen tüm eksiklikleri giderilmiş, yetkin akademik kadroya sahip, ihtiyaç duyulan en güncel laboratuvar ve atölyeleri olan modern kampüsüyle meslek insanlarını yetiştirmeye devam edeceğine inandığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, “Bu vesileyle üniversitemize verdiği katkılardan ve şahsıma verdiği gönülden desteklerden dolayı başta Dr. Avni Çelik ve Ahmet Çelik olmak üzere tüm emeği geçenlere içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi. 


Rektör Prof. Dr. Alkan, Mayıs 2019’daki görev değişikliği sonrasında görevi devralacak yeni rektöre de benzer desteklerinin devam edeceğine ve sağlanan desteklerle çok daha büyük başarılara imza atılacağına yürekten inandığını sözlerine ekledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik de üniversitenin sadece merkezdeki değil, ilçelerdeki eğitim birimlerine de verdiği önem ve en başından bu yana gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı Rektör Alkan’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi