FATİH BATTAR
Bu yıl 90.yılını kutlayan Türkiye’nin ilk sivil toplum örgütü olan Türk Eğitim Derneği (TED), ‘Bir Ünite Kan, Üç Can’ sloganıyla kan bağışı kampanyası başlattı. 
90.yıl etkinlikleri kapsamında TED Çorum Koleji ve Kızılay Çorum Şubesi iş birliği ile okul bahçesinde Kızılay kan bağışı aracında TED Çorum Koleji Lise Müdürü Hasan Hüseyin Hastaoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Cevdet Kaplan, Okul Halka İlişkiler Sorumlusu Gönül Erçel, öğretmenler ve veliler kan bağışında bulundu.


Yoğun katılımın olduğu kan bağışı kampanyası ile ilgili bir açıklama yapan TED Koleji Lise Müdürü Hasan Hüseyin Hastaoğlu, TED Kolejleri’nin 90 yılı dolayısıyla Türkiye genelinde bir kan bağışı kampanyası başlattıklarını belirterek; “Türkiye’nin ilk sivil toplum örgütü olan Türk Eğitim Derneği’nin bu yıl 90.yılı kutlanmaktadır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleri ile kurulan Türk Eğitim Derneği gerek eğitim alanında, gerek diğer alanlarda toplumsal sorumluluk projelerin yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir. Türk Eğitim Derneği’nin başlatmış olduğu ‘Bir Ünite Kan, Üç Can’ kampanyasına TED Çorum Şubesi olarak bizde katıldık. Okul idareci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına yoğun katılım oldu. Kampanyamıza katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.