Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Ekim Ayı olağan Meclis Toplantısı, geçtiğimiz pazartesi günü TSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
TSO’dan yapılan açıklamaya göre, toplantı öncesi Özbekistan Ankara Büyükelçisi Alisher Agzamhodjaev ve beraberindeki heyet, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret ederek meclis üyeleri ile bir araya geldi. Elçilikten gelen heyet, iki ülke arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkiler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi ve Çorumlu işadamlarını Özbekistan’a davet etti. 
Buna müteakip TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Meclis Üyelerine bir konuşma yaparak ülke genelinde başlatılan enflasyonla mücadele kampanyasına yönelik bilgilendirmede bulundu. Oda olarak da bu kampanyaya destek olmak için bazı oda hizmetlerinden alınan ücretlerde %10 indirime gidilmesi hususunda açıklamada yaptı. Konuşmanın ardından indirim yapılması meclis tarafından oylanarak kabul edildi.

Meclis Üyesi Erkan Dalyan, enflasyonla mücadele kapsamında Çorum'da üretimi yapılan ürünlerde de firmaları bu kampanyaya destek olmaya davet etti. 
Toplantının dilek ve temenniler bölümünde, Finansal Eksen Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş'den  Vergi Direktörü-Yeminli Mali Müşavir Aykut Kelecioğlu'nun, İştiraklerin (ortakların) Vergisel Yönleri ve Avantajları konusunda bir sunum yaptı.
PTT Çorum Baş Müdürü Ziya Eliaçık'ın, Meclis Üyelerini selamla konuşmasının ardından PTT Pazarlama Biriminden Yılmaz Oktay, Meclis Üyelerini PTT Kargo, Turpex ve kampanyalar hakkında bilgilendirdi. 
Meclis Başkan Yardımcısı Fikret Tepençelik'in kapanış konuşmasının ardından meclis toplantısı sona erdi.

Editör: Haber Merkezi