FATİH BATTAR

Çorum’da dün Karakeçili mahallesinde 4 katlı binanın yıkımı sırasında düşen molozlar, elektrik tellerine zarar verdi.

Karakeçili mahallesinde yol genişletme çalışmaları kapsamında 4 katlı bir binanın yıkımı sırasında düşen molozlar elektrik tellerini koparırken, yıkım yapılan binanın yanında ki evin çatısına da zarar verdi.

Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, kopan elektrik telleri nedeniyle mahalle sakinleri yıkım ekibine tepki gösterdi.

Evinin çatısı zarar gören bir mahalle sakini, yıkım sırasında kendilerine haber verilmediğini belirterek; “Ben böyle yıkım görmedim. Hiçbir güvenlik önlemi alınmamış. Yıkım yapılırken evdeydim. Kepçenin yıkıma başlaması benim evim sallandı. Hemen dışarı çıktım. Dışarı çıktığımda elektrik tellerinin koptuğunu gördüm. Evimin çatısında da zarar vardı. Kim karşılayacak bu zararı.” diyerek yıkım ekibine tepki gösterdi.

Mahalle sakinlerinin tepkisinin ardından yıkım ekibi, ev sahibinin zararının karşılanacağını söyledi. Devrilen elektrik direği ve kopan elektrik telleri için de olay yerine gelen YEDAŞ ekipleri çağrıldı. YEDAŞ ekipleri kopan elektrik tellerini yenilemek için çalışma başlattı.

Editör: Haber Merkezi