RECEP MEBET

Eski Terminal yanında hizmet veren Yunus Market Çorum Alışveriş Merkezi (AVM), kuruluşunun 11. yılını kutluyor.

Bölge deposu ve 14 mağazasıyla Çorum’da faaliyetlerini sürdüren Yunus Marketler Zinciri, 2019 yılına yeniliklerle merhaba dedi.

Düzenlediği indirim kampanyaları ile adından söz ettiren Yunus Marketler, Çorum’daki 11. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

ÇORUM HALKINA DAVET

Haftasonu gerçekleştirecekleri kutlama programı hakkında bilgi veren Yunus Market Çorum AVM Müdürü Rıdvan Garip, “Palyaço gösterileri, müzikli eğlenceler ve sürpriz hediyelerin yer aldığı kutlamalarımıza tüm Çorum halkını davet ediyoruz” dedi.

Karne alan öğrencilerin sevincini paylaşma açısından ailesi ile birlikte mağazalarına gelen tüm çocuklara, oyun salonlarında geçerli jeton hediye edeceklerini belirten Rıdvan Garip, tadım standları ve ikramların da yer alacağı organizasyonun keyifli bir etkinliğe dönüşeceğini kaydetti.

GAME HOUSE ve BOWLİNG SALONU AÇILDI

İşletmeciliğini Fatih Pamuk’un üstlendiği Game House and Bowling Salonu, Yunus AVM’nin üst katında hizmete açıldı.

‘Çorum’un en büyük oyun salonu’ sloganıyla tanıtılan eğlence merkezinin açılışına Yunus Marketler Zinciri Bölge Müdürü Özay Daşdandır, Mağaza Müdürü Rıdvan Garip ve davetliler katıldı.

Sanayi Site Camii İmam Hatibi Ali Bostancı’nın yaptığı dualar eşliğinde açılan oyun salonunda bowling, video game, kidd rider ve top havuzu gibi bölümler hizmete sunuldu.