Ortaköy ilçe halkından emekli Emniyet personeli Abidin Cebeci ve beberindeki ziyaretçiler, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’e teşekkür plaketi verdi. 
Ziyaretçiler adına konuşan Abidin Cebeci, “Başkanımız Taner İsbir 2014 yılında belediye başkanı seçilerek ilçemize 60 yıldır gelmeyen hizmetlere öncülük etmiş, ilçemizin çehresini değiştirmiş, sayısız projeler kazandırmıştır. İlçe halkımız yapılan bu hizmetlerle daha rahat bir hayata kavuşmuş ve insanlarımızın yaşam kalitesi artmıştır. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Taner İsbir’e teşekkür ediyorum. Ayrıca 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar belediye başkanı seçilmesinden dolayı mutluluklarımı ifade ediyor, kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Taner İsbir de, “İlçe halkımızın yapmış olduğu ziyaret bizleri ziyadesiyle onure etmiştir. 2014 yılında göreve başlarken “Ortaköy benim sevdam” dedim ve şehirde ne varsa ilçemde de o olacak diyerek göreve başladım. Şükürler olsun ki göstermiş olduğumuz gayretleri yüce Allah da karşılıksız bırakmadı ve ilçemize bir çok eser kazandırdık ve 31 Mart 2019 seçimlerinde de halkımızın desteği ve Yüce Allah'ın takdiri ile seçimi bir kez daha kazandık.

Önümüzdeki dönemde de hizmetlerimize ara vermeden devam edecek ve ilçemizde girilmedik sokak ve dokunulmadık gönül bırakmayacağız.” diye konuştu.