HALİL ÖZTÜRK
Amatör futbola kar ve buz engeli. Hafta içinde yağan kar yağışının ardından sahalarda her hangi bir çalışma yapılmaması nedeni ile Tertip Komitesi hafta sonu oynanması gereken tüm maçları ileri bir tarihe erteledi. Futbol Tertip Komitesi sahalarda yaptığı incelemede zeminlerin karla kaplı olması ve altınında buz olması nedeni ile futbol oynamanın sporcu sağlığını tehlikeye düşüreceği gerekçesi ile U 14 ve 1. Amatör Küme maçlarını ileri bir tarihe erteledi.


Sivas’da oynanıyor  Çorum’da oynanmıyor
Öte yandan Bölgesel Gelişim Liginde Yeni Çorumspor’un bugün Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçlar oynanacak, yarın Çorum’da oynanması gereken maçlar ise ileri bir tarihe ertelendi.


Kışın çok daha ağır geçtiği ve kar yağışının daha yoğun olduğu Sivas’da kar yağışının ardından sahaların temizlendiği futbol oynamaya el verişli hale getirildiği için Sivas Belediyespor ile Yeni Çorumspor U 15 ve U 16 takımları arasındaki maçlar bugün oynanacak.
Yarın Çorum’da oynanması gereken U 17 ve U 19 kadroları arasındaki maçlar ise Mimar Sinan sahasının kar ve buzla kaplı olması nedeni ile ileri bir tarihe ertelendi.

Editör: Haber Merkezi