Amatör futbolda sezonun son teknik toplantısı yapıldı. ASFK Toplantı salonunda yapılan teknik toplantıda 2. Amatör Küme Büyükler, U 11, U 12, U 13 ve U 16 kategorilerinin statüleri ve grupları belirlendi. Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan’ın başkanlığında yapılan teknik toplantıya ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, İl Hakem Kurulu Başkanvekili Kahraman Ölçer, ASKF yöneticileri ve bu kategorilerde mücadele edecek kulüp temsilcileri katıldı.


Toplantıda ilk olarak 2. Amatör Küme görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda sekiz takımın dörderli iki grupta mücadele etmesine ve ilk iki sırayı alan takımların play-off’a yükselmesine karar verildi. Çift devreli lig statüsünde oynanacak play-off maçları sonunda ilk iki sırayı alan takımlar 1. Amatör Küme’ye yükselecekler.
3 Mart pazar günü oynanacak maçlarla başlayacak 2. Amatör Küme’de çekilen kura sonucunda gruplar şöyle oluştu: A Grubu: Mecitözüspor, Düvenci Belediye, Çorumspor ve Ulukavakspor. B Grubu: Kargıgücü, Mecitözü Gençlerbirliği, Oğuzlar Belediye ve H.E. Kültürspor.
U 11 ve U 12’ler ŞÖLEN havasında oynanacak


Teknik Toplantıda en alt iki kategori olan U 11 ve U 12 müsabakalarının şölen ortamında oynanmasına karar verildi. Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan U 11 ve U 12 kategorilerinde puan sıralamasının yapılmayacağını şölen havasında geçecek müsabakalara katılan tüm sporculara madalya verileceğini ayrıca değişik hediyeler olacağını söyledi.
15 takımın mücadele edeceği U 11 liginde çekilen kura sonucunda gruplar şu şekilde oluştu: A grubunda; PTT Gençlikspor, Mecitözü Gençlerbirliği, Ulukavakspor, Hatuşşa Gençlerbirliği, 1907 Gençlikspor, Fetih Gençlikspor, Alaca Belediye ve Bayat Belediye, B grubunda ise; Gençlerbirliği, Akkent Gençlikspor, Mimarsinan Gençlikspor, Eti Lisesi Gençlikspor, Yeni Çorumspor, H.E. Kültürspor ve Sungurlu Belediyespor mücadele edecek.

U 12’de 16 takım mücadele edecek
U12 Liginde de 2 grupta 16 takım mücadele edecek olup, gruplar şöyle: A grubu; PTT Gençlikspor, Ulukavakspor, 1907 Gençlikspor, H.E. Kültürspor, Hattuşa Gençlik, Oğuzlar Belediye, Mecitözü Gençlerbirliği ve Alaca Belediye. B grubu; Akkent Gençlikspor, Fetih Gençlikspor, Yeni Çorumspor, Çorumspor, Mimarsinan Gençlikspor, Eti Lisesi Gençlik, Sungurlu Belediye ve Gençlerbirliği.U11 Ligi 4 Mayıs Cumartesi günü, U12 Ligi ise 5 Mayıs Pazar günü başlayacak olup, maçlar ve 1 ve 2 No’lu Sahaların her iki yarı alanında tek devreli lig statüsüne göre oynanacak.
U 13’de on takım tek devreli karşılaşacak
U13 Futbol Ligi’nde 10 takımın mücadele edecek.Teknik toplantıda ligin statüsü ve fikstür kuraları çekildi. 10 takımın tek devreli lig usulüne göre mücadele edeceği U 13 ligindeki takımlar şunlar: Kargıgücü, Gençlerbirliği, H.E. Kültürspor, Yeni Çorumspor, Mimarsinan Gençlikspor, Alaca Belediye, Ulukavakspor, İskilipgücü, Hattuşa Gençlikspor ve 1907 Gençlikspor.Ligde ilk hafta maçlarının 2 Mart Cumartesi günü oynanacağı açıklandı.


U 16’da sadece BEŞ takım var
Çorum amatör futbol alt yapısında en az katılım U 16 kategorisinde. Beş takımın tek grupta mücadele edeceği U 16 kategorisinde mücadele edecek takımlar şöyle: Osmancık Belediyespor, Gençlerbirliği, Eti Lisesi Gençlikspor, H.E. Kültürspor ve Alaca Belediyespor. Ligde müsabakalar 2 Mart cumartesi günü başlayacak.