HALİL ÖZTÜRK
Çorum Amatör futbolunda sezonun son teknik toplantısı 18 Ocak cuma günü yapılacak. Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan 18 Ocak cuma günü saat 14’de ASKF Toplantı Salonu’nda yapılacak olan teknik toplantıda U 11, U 12, U 13, U 16 ve 2. Amatör Küme’nin statüleri belirlenecek ve fikstür için kura çekimi yapılacak.


Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan bu kategorilerde taahhüt edipde katılmayacak olan veya taahhüt etmeyipte katılmak isteyen kulüplerin 17 Ocak tarihine kadar dilekçe ile başvurmalarını istedi. Ayan bu tarihten sonra liglere katılma taleplerinin dikkate alınmayacağını çekilmelerinde diğer kulüpleri mağdur ettiğini belirterek kulüplerden bu konuda duyarlı olmalarını istedi.


Ayan’ın verdiği bilgiye göre bu kategorilerde sezon başında mücadele edeceğini bildiren kulüpler şöyle:
2. Amatör Küme: Çorumspor, Düvenci Belediyespor, HE Kültürspor, Kargıgücüspor, Mecitözü Gençlerbirliği, Mecitözüspor, Oğuzlar Belediyespor, Uğurludağ Belediyespor, Ulukavakspor.

U 16 LİGİ: Alaca Belediyespor, Çimentospor, Gençlerbirliği, Eti Lisesi Gençlikspor, HE Kültürspor, İskilipgücüspor, Osmancık

Belediyespor.
U 13 LİGİ: 1907 Gençlikspor, Alaca Belediyespor, Yeni Çorumspor, Düvenci Belediyespor, Eti Lisesi Gençlikspor, Gençlerbirliği, HE Kültürspor, İskilipgücüspor, Kargıgücüspor, Mimar Sinan Gençlikspor, Osmancık Belediyespor.
U 12 LİGİ: 1907 Gençlikspor, Alaca Belediyespor, Yeni Çorumspor, Çorumspor, Eti Lisesi Gençlik, Gençlerbirliği, HE Kültürspor, Hitit Gençlikspor, İskilipgücüspor, Mecitözü Gençlerbirliği, Mimar Sinan Gençlik, Oğuzlar Belediyespor, PTT Gençlikspor ve Sungurlu

Belediyespor.
U 11 LİGİ: 1907 Gençlikspor, Alaca Belediyespor, Bayat Belediyespor, Yeni Çorumspor, Eti Lisesi Gençlik, Gençlerbirliği, HE Kültürspor, Hitit Gençlikspor, İskilipgücüspor, Mecitözü Gençlerbirliği, Mimar Sinan Gençlik, Oğuzlar Belediyespor, PTT Gençlikspor ve Sungurlu Belediyespor.