HALİL ÖZTÜRK
Atletizm’de Çorum’lu sporcuların milli takımlar düzeyindeki başarılarına bir yenisi eklendi. Aybüke Koca Yürüyüş Gelişim Milli takım kampına davet edildi.
Halk Eğitim Kültürspor bünyesinde çalışmalarını antrenör Zülfiye Kurt gözetiminde sürdüren sporculardan Aybüke Koca yıl içindeki faaliyetlerdeki derecele ile Teknik Kurul tarafından 2-10 Ocak tarihlerinde Antalya Crowne Plaza’da yapılacak olan Yürüyüş Gelişim Milli takım kampına çağrıldı.


Öte yandan bu kampa ilimizde atletizm branşında sporcu olarak çalışan ve öğrenimini tamamladıktan sonra antrenör olarak Atletizm’e hizmet vermeye devam eden Elif Buğdaycı da milli takım antrenörü olarak bu kampta görev yapacak.


HE Kültürspor Atletizm Antrenörü Zülfiye Kurt kulüp olarak atletizm branşında yeni başarılar ve yeni sporcular çıkarmak için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Kurt, Aybüke Koca’nın bunlardan birisi olduğunu belirterek kendisine milli takım kampında da gelişimini sürdürerek başarılarını artıracağını inandığını belirterek kendilerine destek veren kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.