HARUN AKKAYA
Bad­min­ton’da Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por’dan bir ba­şa­rı da­ha. An­ka­ra’da ya­pı­lan 13 Yaş Al­tı Bad­min­ton Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı’nda ka­rı­şık çift­ler­de Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por’dan Meh­met Can Tö­re­miş ve Sü­mey­ye Er­kuş Tür­ki­ye ikin­ci­si ola­rak Bal­kan Şam­pi­yo­na­sı’nda mil­li ta­kım­da for­ma giy­me­ye hak ka­zan­dı­lar.
26-30 Ey­lül ta­rih­le­ri ara­sın­da An­ka­ra’da ya­pı­lan 13 Yaş Al­tı Tür­ki­ye Bad­min­ton Şam­pi­yo­na­sı’nda Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por’dan Meh­met Can Tö­re­miş ve Sü­mey­ye Er­kuş çif­ti fi­nal ma­çın­da Mus­ta­fa Sa­met Tun­çer, İrem­su Çü­rük çif­ti­ne ye­ni­le­rek Tür­ki­ye ikin­ci­si ol­du. Yi­ne Ka­rı­şık çift­ler­de Ha­şim Kı­lıç-Be­ren Aş­kar cif­ti se­ki­zin­ci, tek ba­yan­lar­da Sü­mey­ye Er­kuş se­ki­zin­ci, çift er­kek­ler­de ise Fur­kan Ye­dek­çi, Ha­şim Kı­lıç iki­li­si­de se­ki­zin­ci ol­du­lar.
Spor­cu­la­rın el­de et­ti­ği bu ba­şa­rı so­nun­da Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ta­kım ha­lin­de Tür­ki­ye dör­dün­cü­sü olur­ken, an­tre­nör sı­ra­la­ma­sın­da da dör­dün­cü­lük ku­pa­sı­nın sa­hi­bi ol­du.
Bu so­nuç­la Meh­met Can Tö­re­miş ve Sü­mey­ye Er­kuş 19-21 Ekim ta­rih­le­rin­de Bul­ga­ris­tan’da ya­pı­la­cak olan 13 Yaş Al­tı Bal­kan Bad­min­ton Şam­pi­yo­na­sı’nda mil­li for­ma­yı giy­me­ye hak ka­zan­dı­lar.
Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ve mil­li ta­kım an­tre­nö­rü Ba­rış Bo­yar ken­di­le­ri­ne ça­lış­ma­la­rın­da her za­man bü­yük des­tek ve­ren Mil­let­ve­ki­li Oğuz­han Ka­ya, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül, Fe­de­ras­yon Baş­ka­nı Mu­rat Öz­me­kik, Ge­nel Sek­re­ter Ha­ya­ti Kı­sa­cık, Ku­lüp Baş­ka­nı Na­dir So­lak ve yö­ne­tim ku­ru­lu­na ken­di­le­ri­ne olan gü­ven­le­ri için şah­sı tek­nik eki­bi ve spor­cu­la­rı adı­na te­şek­kür et­ti.

Editör: Haber Merkezi