HARUN AKKAYA
Yarın Bağcılarspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Çorumspor bu zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı taktik çalışma ile tamamladı.  Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde sabah saat 10’da tesis sahasında başlayan antrenmana sakatlıkları bulunan Kaan, Barış ve Batuhan katılmadı.

Antrenman öncesinde Teknik Direktör Bahri Kaya futbolcularla kısa bir toplantı yaparak taktiksel olarak Bağcılar maçının oyun sistemi üzerinde uyarılarda bulundu. Ardından ısınma hareketleri ile başlayan antnenman yan top varyosyanları ile devam etti. Bu çalışma sırasında teknik heyet savunma ve hücum oyuncularına ayrı ayrı uyarılarda bulunarak yapmaları gerekenler uygulamalı olarak gösterdi.

Çalışmanın son bölümünde ise şut ve taktik üzerinde duran Teknik Heyet Bağcılar maçının oyun taktiğini sahaya uygulamaya çalıştığı gözlendi. Kırmızı Siyahlı takım bu antrenmanla Bağcılar maçının hazırlıklarını tamamladı ve bu sabah İstanbul’a hareket etti.

Bir kötü haber de Batuhan’dan geldi
Yeni Çorumspor’da sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor. Kırmızı Siyahlı takımda geçtiğimiz hafta sakatlanan Kaan ve Barış’a Batuhan da eklendi.
Önceki gün yapılan antrenmanda arka adalesinde ağrı olduğu için çalışmayı yarıda bırakan Batuhan’ın dün çekilen MR’ı sonucunda sağ arka adelesinde ikinci derece yırtık tesbit edildi.
Genç futbolcunun iki hafta forma giyemeyeceği 14 Nisan’da Kocaelispor ile oynanan maçta forma giymesi bekleniyor.
Yeni Çorumspor’un orta sahasında görev yapan üç ismin birden sakatlanması bu kritik haftalarda Teknik Heyetin bu bölgedeki alternatiflerini büyük oranda azaltmış gibi görülüyor.

Başkan yine takımın yanında

Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan takımı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Ankara’da işlerini bırakarak sık sık Çorum’a gelen Fatih Özcan dün de takımın sabah yaptığı antrenmanı izledi. Salı günü yeni teknik direktör imza töreni için Çorum’a gelen ardından Ankara’ya dönen Fatih Özcan dün sabah saatlerinde yeniden Çorum’a döndü. Sabah saatlerinde yapılan antrenmanı Sportif Direktör Hamit Işık ve Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile birlikte izleyen Başkan Fatih Özcan takımın son durumu hakkında bu ikiliden bilgi aldı.