HA­LİL ÖZ­TÜRK
Bad­min­ton’da Ba­rış Bo­şar ve eki­bin­den bir ba­şa­rı da­ha. An­ka­ra’da ya­pı­lan 17 Yaş Al­tı Tür­ki­ye Bad­min­ton da Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por’un iki spor­cu üç bronz ma­dal­ya ka­za­na­rak Bal­kan Şam­pi­yo­na­sı’nda mil­li for­ma­yı giy­me­ye hak ka­zan­dı­lar. Ay­rı­ca Ba­rış Bo­yar Tür­ki­ye’nin en ba­şa­rı­lı beş an­tre­nö­rün­den bi­ri­si se­çil­di.
4-8 Tem­muz ta­rih­le­ri ara­sın­da An­ka­ra’da ya­pı­lan 17 Yaş Al­tı Tür­ki­ye Bad­min­ton Şam­pi­yo­na­sı’nda 700 ci­va­rın­da spor­cu mü­ca­de­le et­ti. Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por Ku­lü.bü spor­cu­la­rın­dan Hil­mi Can Şim­şek tek er­kek­ler­de Ce­ren Öz­de­mir ise tek ba­yan­lar ka­te­go­ri­le­rin­de Tür­ki­ye üçün­cü­sü ola­rak kür­sü­ye çık­ma­yı ba­şar­dı­lar. Ay­rı­ca Şim­şek ve Öz­de­mir ka­rı­şık çift­ler ka­te­go­ri­sin­de de üçün­cü ola­rak şam­pi­yo­na­yı iki­şer bronz ma­dal­ya ile ka­pat­tı­lar.
Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı­nı iki­şer bronz ma­dal­ya ile ka­pa­tan Hil­mi­can Şim­şek ve Ce­ren Öz­de­mir 17-19 Ağus­tos ta­rih­le­ri ara­sın­da Sır­bis­tan’ın No­vi­sad şeh­rin­de ya­pı­la­cak olan 17 Yaş Al­tı Bal­kan Bad­min­ton Şam­pi­yo­na­sı’nda mil­li for­ma­yı giy­me­ye hak ka­zan­dı­lar.
Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ve mil­li ta­kım an­tre­nö­rü Ba­rış Bo­yar, Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı’nda mü­ca­de­le eden iki spor­cu­su­nun mil­li ta­kı­ma se­çil­me­sin­den do­la­yı son de­re­ce mut­lu ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek bu ba­şa­rı­da eme­ği bu­lu­nan an­tre­nör ar­ka­daş­la­rı Bu­rak Kö­se ve Eren Mu­rat Gün­gör’ü teb­rik et­ti. Bo­yar ay­rı­ca ken­di­le­ri­ne her za­man des­tek olan Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül, Be­le­di­ye Spor Mü­dü­rü ve Ku­lüp Baş­ka­nı Na­dir So­lak, Genç­lik Hiz­met­le­ri ve Spor İl Mü­dü­rü Ha­şim Eğer, Fe­de­ras­yon Baş­ka­nı Mu­rat Öz­me­kik ve Ge­nel Sek­re­ter Ha­ya­ti Kı­sa­cık’a şah­sı ve eki­bi adı­na te­şek­kür et­ti.
Ba­rış Bo­yar en 
ba­şa­rı­lı 5. an­tre­nör
Öte yan­dan Tür­ki­ye Bad­min­ton Fe­de­ras­yo­nu ta­ra­fın­dan ya­pı­lan de­ğer­len­dir­me so­nu­cun­da Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por Bad­min­ton an­tre­nö­rü Ba­rış Bo­yar en ba­şa­rı­lı be­şin­ci an­tre­nör se­çil­di. 17 Yaş Al­tı Tür­ki­ye Bad­min­ton Şam­pi­yo­na­sı’nda iki spor­cu­su­nu­da mil­li ta­kı­ma gön­der­me­yi ba­şa­ra ve geç­miş­te­ki ba­şa­rı­la­rı ile bir­lik­te de­ğer­len­di­ri­len Ba­rış Bo­yar Fe­de­ras­yon ta­ra­fın­dan en ba­şa­rı­lı be­şin­ci an­tre­nör ola­rak se­çil­di ve ödü­le la­yık gö­rül­dü. Ba­rış Bo­yar bu ba­şa­rı­nın eki­bi­nin ese­ri ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek kat­kı­da bu­lu­nan her­ke­se te­şek­kür et­ti.
Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı Na­dir So­lak ise Ba­rış Bo­yar’ın şan­sın­da tüm eki­bi­ni kut­la­dı ve ku­lüp ola­rak Tür­ki­ye 4. sü ol­ma­yı ba­şa­ran ta­kı­mı, en iyi be­şin­ci an­tre­nör ol­ma­ya hak ka­za­nan Bo­yar’ı teb­rik et­ti ve bu ba­şa­rı­la­rın ar­ta­rak de­vam et­me­si­ni di­le­di.

Editör: Haber Merkezi