HA­RUN AK­KA­YA
Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül, Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Yıl­dı­rım De­mi­rö­ren’e ta­zi­ye zi­ya­re­tin­de bu­lun­du. Geç­ti­ği­miz ay için­de ba­ba­sı­nı kay­be­den Yıl­dı­rım De­mi­rö­ren’i Ri­va Ha­san Do­ğan Mil­li Ta­kım­lar Kamp ve Eği­tim Mer­ke­zi’nde zi­ya­ret eden Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül Yö­ne­tim ve İc­ra Ku­ru­lu üye­le­ri Cen­giz Zül­fi­ka­roğ­lu ve Ali Düş­mez ile de gö­rüş­tü.


Zi­ya­ret sı­ra­sın­da Baş­kan Ze­ki Gül, Yıl­dı­rım De­mi­rö­ren’e baş­sağ­lı­ğı di­le­di. Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Yıl­dı­rım De­mi­rö­eren ise zi­ya­ret­ten duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti di­le ge­tir­di. Ço­rum Be­le­di­yes­por te­sis­le­ri­nin açı­lış tö­re­ni­ne ka­tı­la­ma­dı­ğı için çok üz­gün ol­du­ğu­nu be­lir­ten De­mi­rö­ren, sek­re­te­ri­ne ta­li­mat ve­re­rek prog­ram uy­gun bir ta­rih­te Ço­rum’u zi­ya­re­ti­ni koy­ma­sı­nı söy­le­di.


Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül ise Fut­bol Fe­de­ras­yon’u Baş­ka­nı Yıl­dı­rım De­mi­rö­ren’i Ço­rum’da mi­sa­fir et­mek­ten du­ya­cak­la­rı mem­nu­ni­ye­ti di­le ge­tir­di.


Gö­rüş­me so­nun­da Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül, özel­lik­le 2. ve 3. lig Ku­lüp­ler Bir­li­ği yö­ne­ti­min­de yap­tık­la­rı gö­rüş­me­ler­den son­ra çok sı­cak bir dost­luk kur­duk­la­rı Yıl­dı­rım De­mi­rö­ren’e ta­zi­ye zi­ya­re­tin­de bu­lun­du­ğu­nu ay­rı­ca ili­miz­de­ki te­sis­ler hak­kın­da da bil­gi­ler ver­di­ği­ni be­lir­te­rek ‘Önü­müz­de­ki gün­ler­de baş­ka­nı­mı­zı Ço­rum’da mi­sa­fir ede­ce­ğiz ve te­sis­le­ri­mi­zi gez­di­re­ce­ğiz’ de­di,