HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor ikinci yarı hazırlıklarını dün sabah salonda akşam ise sahada yaptığı iki antrenmanla sürdürdü. Önceki akşam oynanan Yeni Orduspor hazırlık maçının yarıda kalması nedeni ile dünki antrenmana tüm futbolcular katıldılar.


Kırmızı Siyahlı takım sabah saat 10’da kamp yaptıkları Miracle Otel’in kondisyon salonunda çalıştılar. Teknik Direktör Mehmet Aurelio yönetimindeki antrenmana İstanbul’da tedavisine devam eden Eşref ile sakatlığı bulunan Ferdi dışında tüm futbolcular katıldılar. Gruplar halinde salonda bulunan aletlerde çabuk kuvvet ve dayanıklılık hareketleri yaptıran teknik heyet bu çalışmada futbolculardan sık sık yüksek tempo istedi.


Sabah yüksek tempoda geçen antrenmanın ardından kırmızı siyahlı takım akşam ise saat 17’de sahada taktik çalışma yaptılar. Teknik Direktör Mehmet Aurelio bu çalışma sırasında takım oyunu üzerinde durdu ve savunma orta saha ve hücum oyuncularından birlikte hareket etmeleri uyarısında bulundu.
Erok maçı iptal

Yeni Çorumspor’un bugün Erokspor ile oynaması planlanan son hazırlık maçı iptal edildi. Erokspor’un kampı erken bitirmesi ve programın bozulması nedeni ile maçın iptal edilmesi üzerine Yeni Çorumspor yönetimi yeni bir maç için arayışa geçildi. Kırmızı Siyahlı yönetimin görüşme halinde olduğu Kırklarelispor ile anlaşma sağlanması halinde hazırlık maçının yarın oynanması planlanıyor.