HARUN AKKAYA
U 19’da Grup merkezleri açıklandı. Çorum’a bir grup verilirken Çorum şampiyonu Çimentospor ise Karabük grubunda mücadele edecek.

Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulundan yapılan açıklamaya göre U 19 1. Kademe Grup birinciliği müsabakaları 6’şar takımlı 21 grupta 2-5 Mayıs tarihlerinde Dörder takımlı üç grupta ise 3-5 Mayıs tarihlerinde toplam 24 grup merkezinde 138 kulübün katılımı ile oynanacak.

Çorum’da 2-5 Mayıs tarihlerinde oynanacak grup birinciliğinde Ankara’dan iki takım ile birlikte Çankırı, Zonguldak, Kastamonu şampiyonları ile Samsun’dan bir takım mücadele edecek.

Çorum U 19 şampiyonu Çimentospor ise aynı tarihlerde Karabük’de oynanacak grup maçlarında mücadele edecek. Çimentospor’un grubunda ise Zonguldak, Bartın, Sakarya, Düzce ve Bolu illerinin şampiyonları mücadele edecek.

Altı takımlı gruplarda çekilecek kura sonucunda takımlar üçerli iki gruba ayrılacak ve grup maçları sonunda birinci olan takımlar 5 Mayıs pazar günü finalde karşılaşacak ve kazanan 24 takım yarı final grubuna yükselmeye hak kazanacak.

Grup merkezlerinde mücadele edecek kulüplerin isimleri önümüzdeki günlerde Federasyon tarafından açıklanacak.