HA­LİL ÖZ­TÜRK

Kon­ya’da de­vam eden Ku­lüp­lü Yıl­dız­lar Tür­ki­ye Vo­ley­bol Şam­pi­yo­na­sı’nda Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por fi­nal gru­bun­da mü­ca­de­le et­me­ye hak ka­zan­dı.

Kon­ya TÜ­YAP Fu­ar Ala­nı’nda ku­ru­lan se­kiz ay­rı sa­ha­da oy­na­nan şam­pi­yo­nar­da se­kiz grup­ta top­lam 32 ta­kım mü­ca­de­le edi­yor. H gru­bun­da yer alan Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por grup­ta ilk ma­çın­da İne­göl Be­le­di­yes­por’a 3-0 ye­ni­lir­ken ikin­ci ma­çın­da De­niz­li Ta­vas Be­le­di­yes­por gel­me­di­ği için 3-0 hük­men ga­lip gel­di. Son ma­çın­da ise fi­nal gru­bu­na yük­sel­mek için Ha­tay Bü­yük­şe­hir Be­le­di­yes­por ile kar­şı­la­şan tem­sil­ci­miz bu zor­lu ma­çı 25-21, 25-22 ve 26-24’lük skor­lar­la 3-0 ka­za­na­rak grup­tan ikin­ci ola­rak fi­nal gru­bu­na yük­sel­di.

16 ta­kı­mın mü­ca­de­le ede­ce­ği fi­nal gru­bun­da maç­lar bü­gün oy­na­na­cak. Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por çey­rek fi­na­le yük­sel­me ma­çın­da bu­gün sa­at 11’de Kon­ya Tü­yap 7 no­lu sa­ha­da Zi­ra­at Ban­ka­sı ile kar­şı­la­şa­cak. Tem­sil­ci­miz bu ma­çı ka­zan­ma­sı ha­lin­de ilk se­kiz için­de mü­ca­de­le ede­cek ye­nil­me­si ha­lin­de 9.luk ve 16. lık ara­sın­da­ki sı­ra­la­ma için mü­ca­de­le ede­cek.

Editör: Haber Merkezi