YÜKSEL BASAR
Erkekler voleybol 2. lig 3. grupta temsilcimiz Çorum Belediyesi Gençlikspor ikinci yarının ilk maçında liderlik yolundaki en büyük rakibi Melikgazi Belediyespor ile karşılaşacak.
Ligde ilk yarıyı Melikgazi Belediyespor sekiz maçta yedi galibiyet ve 23 puanla lider olarak tamamlarken temsilcimiz Çorum Belediyesi Gençlikspor ile bir mağlubiyet ve 22 puanla ikinci sırada bulunuyor.
Grupta iki takım final grubuna yükseleceği için en yakın rakiplerine sekiz puan fark atan Melikgazi Belediyespor ve Çorum Belediyesi Gençlikspor takımları büyük avantaja sahipler.
Sezonun ilk maçında Çorum’da oynanan maçta Çorum Belediyesi Gençlikspor Melikgazi Belediyespor önünde nefes kesen maçı 3-2 kazanarak rakibine ilk ve son mağlubiyetini aldırmıştı. Temsilcimiz Çorum Belediyesi ise hiç beklenmeyen Develi Belediyespor deplasmanında rakibine 3-2 mağlup olarak liderliği rakibine kaptırmıştı.
Çorum Belediyesi Gençlikspor Voleybol antrenörü Yusuf Biçer devre arasında kadrolarına iki yeni takviye yaptıklarını ve hedeflerinin gruptan çıkarak 1. lig hedefine yaklaşmak olduğunu söyledi. Biçer pazar günü grupta liderlik için Melikgazi Belediyespor ile oynayacakları maçı kazanarak gruptan lider olarak çıkmak istediklerini bunuda başaracak güçtü olduklarını söyledi. Biçer devre arası transfer dönemini en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve eksiklerini giderdiklerini belirterek pazar günü kazanarak dönmek istediklerini söyledi.