MURAT KARASU
Çorum Beşiktaşlılar Derneği tarafından başlatılan 1903 okulu yardım kampanyasında ulaşılan okul sayısı 500’ü geçti. Dernek Başkanı İsmail Ateş Mart ayına kadar devam edecek bu kampanyaya tüm Çorumlulardan destek beklediklerini söyledi.


Ateş, Dernek olarak bu kampanyada kesinlikle para kabul etmediklerini hayırseverlerin alacakları kırtasiye malzemesi, kışlık giyim malzemelerini Derneği teslim edebileceklerini belirterek ‘Şunu asla unutmayalım yardımın rengi olmaz.


Bu kampanya’ya Türkiye’nin dört bir yanından her kulüp taraftarlarından destek geliyor. Ancak organizeyi yapan Çorum olarak kendi şehrimizden gereken desteği gördüğümüzü söyleyemem. Gerçekten olaya sahip çıkan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu desteğin dahada artmasını istiyor ve bekliyoruz. Bu bir iyilik harekedidir ve bizde buna öncülük eden bir dernek olarak hayır sever Çorumluları bu organizeye katkı vermesini bekliyoruz’ dedi.
İsmail Ateş, bu iyilik hareketine Beşiktaş Kulubü Başkanı Fikret Orman’ın da forma spor malzemeleri ve kırtasiye malzemeleri katkısında bulunduğunu ve kulüp olarak yaptıkları bu yardımdan dolayı kendisine teşekkür etti.


Öte yandan Çorum Beşiktaşlılar Derneği tarafından başlatılan 1903 Okula Yardım Kampanyasına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da sosyal medya üzerinden destek verdi. Orman, herkesi Çorum Beşiktaşlılar Derneği’nin kampanyasına destek olmaya davet etti.