HALİL ÖZTÜRK
Bayanlar Voleybol 2. Lig 7. gruptaki iki temsilcimizin maçında Çorum Voleybol deplasmanda Osmancık Belediyespor’u 2-0 geriden gelerek 3-2 yendi ve rakibinden rövanşı aynı skorla aldı.
Osmancık Spor Salonu’nda oynanan maça ev sahibi takım iyi başladı ve özellikle hücumdaki etkili oyunu ile final bölümlerinde rakibine üstünlük kurarak ilk seti 25-22 ikinci seti ise 25-20 alarak 2-0 öne geçti ve rahatladı. Osmancık Belediyespor’da bu rahatlık karşısında genç oyuncuların ağırlıkta olduğu Çorum Voleybol maçı bırakmadı üçüncü sette özellikle savunmada az hata yapıp rakibine kolay şansı vermeyince bu seti 25-20 alarak skoru 2-1 yaptı.
Maçın dördüncü setinde ise Osmancık Belediyespor üç puanı almak Çorum Voleybol ise final setine taşımak için büyük bir mücadele verdiler. Git gellerin fazla olduğu bu sette uzatma sonunda 26-24’lük skorla galip ayrılan Çorum Voleybol durumu 2-2 yaptı ve maçı final setine taşımayı başardı.
Final setide Çorum derbisine yakışır şekilde geçti. Maçı kazanmak için büyük bir mücadele örneği veren iki Çorum takımının nefes kesen mücadelesinde final setinde de geriden gelerek morallenen Çorum Voleybol savunması ile rakibini 16-14’lük final seti skoru ile 3-2 yenmeyi başardı. Bu galibiyet ile Çorum Voleybol 10 puanla altıncı sıradaki yerini korurken Osmancık Belediyespor ise 26 puanla üçüncü sırada kaldı.
Çorum Voleybolünün iki takımının mücadelesinde gerek sahadaki mücadele gerekse maç sonundaki güzel görüntüler her türlü övgüyü hak etti. Salonda büyük bir mücadele veren iki Çorum takımının maçında kazanan konuk takım Çorum Voleybol oldu. Maç sonunda Osmancık’lı spor severler takımları mağlup olmasına karşın rakip takımı alkışlarla soyunma odasına gönderdiler ve iki takım teknik heyeti güzel mücadelelerinden dolayı tebrik ederek ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi