Çorum FK, ligin 8.haftasında deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşıyor.

Geçtiğimiz hafta bay geçen Çorum FK, haftayı yine lider kapatmıştı. 7 maçta 13 puan toplayan Çorum FK, bu maçı da kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Çorum FK'da sakatlar can sıkıyor. Sivas maçında Mehmet Akyüz ve Suat Kaya son anda kadrodan çıkarıldı.

Canlı maç izlemek için tıklayın

MAÇTAN DAKİKALAR...

DAKİKA 4: Çorum FK, Berat Ali ile gole çok yaklaştı. Berat Ali kaleci ile baş başa kaldı vuruşunda kaleciyi geçemedi.

Gelişim’de penaltılarda üzüldük Gelişim’de penaltılarda üzüldük

DAKİKA 11: Kaptan Murat Yıldırım'ın ceza sahası dışından sert şutunu kaleci güçlükle kornere çeldi. Korner atışında ceza sahası içinde bomboş durumdaki Salih Zafer kafayla vuruşunda top auta çıktı.

DAKİKA 19: Çorum FK, yine gole çok yaklaştı. Murat Yıldırım'ın kornerden ortasında Salih Zafer'in kafa vuruşunda top direkten döndü.

⚽DAKİKA 24: Çorum FK, aradığı golü Berat Ali ile buldu. Korner atışında top Ferhat Yazgan'ın önünde kaldı. Ferhat'ın sert vuruşunda Berat Ali topa dokundu ve top ağlara gitti. 0-1

DAKİKA 45+2: İlk yarının son dakikasında rakip Sivas Belediyespor tehlikeli geldi. Sivas Belediyespor'lu futbolcular Salih Zafer'in eline çarptığı iddiasıyla penaltı bekledi ama hakem devam ettirdi. 

İLK YARI ÇORUM FK'NIN 1-0 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ.

⚽DAKİKA 76: Çorum FK Murat Yıldırım'ın attığı golle farkı ikiye çıkardı.

MAÇ SONA ERDİ.

Çorum FK, ligin 8.haftasında deplasmanda Sivas Belediyespor'u Berat Ali ve Murat Yıldırım'ın golleriyle 2-0 yendi. Rahat bir maç çıkaran kırmızı-siyahlılar puanını 16'ya çıkararak liderliğini sürdürdü. Çorum FK, Pazar günü evinde Amedspor'u ağırlayacak.

Editör: Haber Merkezi