Kötü gidişe Tahsin Tam ile son veren ve son 2 maçından galibiyet ile ayrılan Çorum FK, evinde 24 Erzincanspor’u konuk ediyor.  

İki kırmızı-siyahlı takımın mücadelesinde Çorum FK seriyi sürdürerek yeniden liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor.

Çorum FK'da bu maçta kart cezalısı Salih Zafer ile sakatlığı bulunan Mehmet Taşçı forma giyemiyor.

Maçı canlı izlemek için tıklayın

Küçük kız hentbolcular Türkiye Şampiyonası bileti için Sivas önünde Küçük kız hentbolcular Türkiye Şampiyonası bileti için Sivas önünde

Çorum FK, 24 Erzincanspor'u Sinan Kurumuş'un penaltıdan attığı golle 1-0 yendi. Maça iyi başlayan ve 17.dakikada penaltıdan Sinan Kurumuş'un attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. İlk yarı daha etkili olan Çorum FK, yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda Teknik Direktör Tahsin Tam Mehmet Akyüz'ün yerine Enes Nalbantoğlu ile başladı. İkinci yarıya iyi başlayan taraf bu sefer Erzincanspor oldu. Topa sahip olan Erzincanspor, bulduğu 1-2 pozisyonda golü bulamadı. Çorum FK'da az ve öz gelerek çok net pozisyonlardan yararlanamadı ve maç 1-0 sona erdi.

Çorum FK, bu sonuçla puanını 26'ya yükseltirken, 4.sırada yer aldı. Çorum FK, haftaya Düzcespor ile deplasmanda karşılaşacak.