SALON: Tevfik Kış.
HAKEMLER: Sami Öncel, Onur Çam.
MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU: Ecem Naz, Derya, Eda, Sude Naz, Nur Efşan, Buse Naz, Ahsen, Zeynep, Selcan, Reyyan Melike, Ayşe Naz, Bengüsu, Öznur, Zehra. 
DR SADIK AHMET ORTA OKULU: Nilsu, Selin, Naile, Irmak, İlayda, Nehir, Berfin, Gizem, Hüsniye, Aleyna, Mehpare, Sünbül, Elif Su.
İLK YARI: 7-7

MURAT KARASU
Okullu Yıldız kızlarda şampiyonluğu bu yılda Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu kazandı. Final maçında Mustafa Kemal Ortaokulu’nu ikinci yarıdaki oyunu ile 16-12 yenen Dr. Sadık Ahmet şampiyonluğu kazandı.
Yedi okulun iki grupta yaptığı maçlar sonunda ilk iki sırayı alan okullar çapraz olarak yarı finalde karşılaştı. Yarı finalda rakiplerini yenen Mustafa Kemal Ortaokulu ile Dr. Sadık Ahmet Ortaokulları aynı grupta mücadele etmelerine karşın finalde bir kez daha karşı karşıya geldiler.
Maç büyük bir çekişmeye sahne oldu ve ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 7-7 beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda ise hücumda daha etkili bir görüntü ortaya koyan Dr Sadık Ahmet üstünlüğü ele geçirdi ve rakibini 16-12’lik skorla yenerek şampiyonluğu kazandı.
Dr. Sadık Ahmet’te Gizem attığı altı golle hem takımının hemde maçın en golcü ismi olurken Hüsniye üç, Nehir, Irmak ve Selin ikişer, İlayda ise bir gollük katkı verdiler. Mustafa Kemal’da ise Selcan dört, Zeynep üç, Sude Naz ve Buse Naz ikişer Zehra ise bir gollük katkı verdi.
Final maçının ardından düzenlenen törenle dereceye giren okullara kupa sporcuları ise madalyaları verildi.

Editör: Haber Merkezi