HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’da Fatih Özcan görevine geri döndü. 2. Başkan Mustafa Şeker dün düzenlerdiği basın toplantısında Fatih Özcan’ın aldığı sorumluluğu yerine getirmek için yaşadığı tüm yılgınlığa ve yorgunluğa rağmen göreve devam edeceğini pazar günü Gölcükspor maçında hakettiği koltukta oturacağını söyledi.


Mustafa Şeker dün Sportif Direktör Hamit Işık ile birlikte akşam saatlerinde tesislerde düzenlediği basın toplantısında son yaşanan gelişmeler ve gelecekle ilgili açıklamalarda bulundu. Şeker bu sürecin sadece yirmi taraftarın istifa çağrısı ile olmadığını bir dolmuşluğun sonucu olduğunu belirterek  ‘ Bende bu görev süremde yaşadıklarım karşısında yıldım üzüldüm ve zaman zaman birlikte yuttuk 


Artık bu defteri açmaya gerek yok. Kendisi ile görüşmemiz neticesinde.  Hedeflerini hayallerini gerçekleştirmek için üç yıllık bir proje ile yola çıktı. Çok mücadele etti tırnakları ile buralara getirdi. Bu bir yaşanmasını istemediğimiz bir olaydı manevi olarak çok yıprandık. Çok üzüldük çok kırıldı. Maddi boyutunu konuşmuyorum manevi yıprandı. Bir inanç bir sevda vardı onun bu inancına tüm camia anlamıştır artık.


Fatih Özcan hiç bir zaman savaştan mücadeleden kaçmamıştır. Yormuşlardır yorulmuştur ancak her zaman dik duruşu ile kararlılığı ile adından her zaman söz ettirmiştir kendisi ile bu yüzden gurur duyorum. Bende her zaman yanında dik durdum yanında olduk.


Fatsa maçı önceliğimizdi. O maçıda teknik heyet ve futbolcularımızı tek tek kutluyorum çok güzel mücadele verdiler. Taraftarlarımızın göstermiş olduğu sevgi seli inançları bu süreçte Fatih Özcan’ı yalnız bırakmadıklarını ve bunu hissettirdiklerini gördük gururlandık duygulandık.


Fatih Özcan benim kardeşim hiç bir zaman yalnız bırakmadım bundan sonrada bırakmayacağım. Bundan sonraki süreçte devam ettireceğiz. Karşımıza kim gelirse gelsin onlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu koltuğu özellikle boş bıraktık çünki burayı Fatih Özcan hakediyor.


Şeker baba bize başkanımızı getir diye mesaj attılar sen gönüllerin efendisisin dedileor bu beni çok gururlandırdı çünki gönüllerde olmak çok önemlidir. Fatih Özcan pazar günü oynanacak Gölcük maçında hakettiği koltukta olacaktır. Onu çok seviyoruz.


Bu saatten sonra geçmişi değil geleceği konuşalım. Çok yarım kalan projelerimiz var. Sadece futbol konuşalım. Fatsa maçından sonra galibiyetin hakettiği değeri göremediğini takdir edilmediğini anladım. Artık sadece futbolun konuşulduğu birlik ve beraberlik içinde olduğu taraftar gruplarının iletişim kurabildiği gücü ve duyguyu hissediyorum.


Üç yıllık bir proje ile göreve geldik. Bu proje doğrultusunda devam eden plan ve programlar var. Taraftarın bize olan desteği ile birlikte projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Fatih Özcan başkanın olduğu yerde beklentiler yüksek oluyor. Camiadan biraz anlayış ve destek ile güzel günler göreceğimize inanıyorum. İkinci yarıda takım olarak iyi bir görüntü veriyoruz. O mutlulukları inancı takımda görmek mümkün. İnşallah tekrar o sene bu sene diye yolumuza devam ediyoruz. İyi bir netice alırız diye düşünüyorum’ dedi.


Mustafa Şeker, Sportif Direktör olarak Hamit Işık’ın görevine devam edeceğini söyledi. Şeker, Oğuzhan Yalçın’ın  durumu ile ilgili olarak ise bu konuda Oğuzhan’n bu ailenin bir parçasıdır Fatih Başkan ona bir görev verecektir ve camianın içinde yer almaya devam edecektir.