YÜKSEL BASAR
Okullu Yıldız Erkekler Voleybol’da 23 Nisan bu yılda şampiyonluğu kazandı. Üç okulun mücadele ettiği il birinciliğinde iki rakibinide yenen 23 Nisan Ortaokulu erkek voleybol takımı şampiyonluğu kazandı.


İlk iki maçında Yavuz Sultan Selim ve Mimar Sinan Ortaokulu karşısında zorlanmadan 3-0 galip gelen 23 Nisan Ortaokulu şampiyonluğu garantiledi. İl birinciliğindeki son maçta Mimar Sinan ile Yavuz Sultan Selim Ortaokulu takımları ikincilik üçüncülük maçında karşılaştılar.
Mimar Sinan Ortaokulu rakibi önünde ilk iki sette rahat bir oyun sonunda 25-9 ve 25-15’lik skorlarla 2-0 öne geçerken son sette Yavuz Sultan Selim’in maça ortak olma çabasına izin vermedi ve bu setide 25-22 alarak ikincilik kupasının sahibi oldu.


Geçtiğimiz yılda bu kategoride il birinciliğini kazanan 23 Nisan Ortaokulu grupları ve yarı final maçlarını geçerek Türkiye finallerinde mücadele etmeye hak kazanmıştı. 23 Nisan Ortaokulu Müdürü Cenap Tozlu bu başarıda emeği geçen sporculara, değerli ailelerine ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Demir ve Antrenör Haluk Doğan’a teşekkür etti.