HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini bunun içinde çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini söyledi. Aurelio ilk etabını Çorum ikinci etabını Antalya’da yaptıkları yoğun çalışma programı ile ikinci yarıya hazırlandıklarını belirterek ‘Antalya kampının ilk etabını sorunsuz bir şekilde geç irdik, artık lig haftasına girdik ve bugünden itibaren Muğlaspor maçının hazırlıklarına başladık.
Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyoruz bunun içinde taktiksel çalışmalara ağırlık vereceğiz. Biz hedefli bir takımın ve her maça kazanmak için çıkarız. İkinci yarıda her maç çok zorlu geçecektir her takımın farklı hedefi olacak. Bu yüzden kolay maç olmayacaktır.


Devre arasında eksik bölgelerimize gerekli takviyeleri yaptık. Yeni katılan arkadaşlarında uyum sürecini kısa sürede atlatmaları bizim açımızdan son derece olumlu bir gelişme oldu. Antalya’da bir hafta sürecek Muğlaspor maçının hazırlıklarını tamamen galibiyet üzerine yapacağız ve bunuda başaracak güçteyiz’ dedi.

Editör: Haber Merkezi