HARUN AKKAYA
Bölgesel Gelişim Liginde Yeni Çorumspor dört kategoride de lider durumda bulunan Yılport Samsunspor ile karşılaşacak. Temsilcimiz U 16 kategorisinde aynı puanla ilk iki sırada yer alan rakibi önünde kazanarak liderliğe yükselmek istiyor.


Bugün saat 11’de Mimar Sinan sahasında oynanacak ilk maçta Yeni Çorumspor ile Yılport Samsunspor U 15 kadroları mücadele edecek. Konuk takım 38 puanla lider durumda bulunurken Yeni Çorumspor 28 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Maçı Ömür Soytemiz, Onur Çiftçi, Yahya Aksoy hakem üçlüsü yönetecek.


Bu maçın ardından saat 13’de ise iki takım U 16 kadroları mücadele edecek. Ligde 14’er maç sonunda Yeni Çorumspor ve Yılport Samsunspor takımları 33’er puanla ilk iki sırada yer alıyorlar. Bu maçı kazanan takım şampiyonluk için büyük avantaj sağlayacak. Bu kritik maçta Yüksel Basar düdük çalacak yardımcılıklarını ise Mehmet Samet Ünal ve Eren Yıldırım yapacak.


Yarın saat 11’de Samsun Atakum Belediye Sahasında oynanacak maçta ise iki takım u 17 kadroları mücadele edecekler. Ev sahibi takım 35 puanla lider durumda bulunurken Yeni Çorumspor 16 puanla altıncı sırada bulunuyor. Maçı Rahmi Emrah Acar yönetecek yardımcılıklarını ise Hakan Gümüş ve Oğuzhan Çetin yaparken dördüncü hakem Ayberg Öz. Aynı sahada saat 13’deki haftanın son maçında ise iki takım U 19 kadroları mücadele edecek. Ev sahibi takım 35 puanla lider durumda bulunduğu bu kategoride Yeni Çorumspor ise 15 puanla altıncı sırada yer alıyor. Maçı Hasan Öztürk yönetecek yardımcılıklarını ise Murat Akhisarlı ve Fatih Yüzbaşı. Dördüncü hakem ise Ali Metahan Köse.