SALON : Tevfik Kış .
HAKEMLER : Yüksel Basar, Ömür Soytemiz.
ÖZEL DEĞERLER TEMEL LİSESİ : Zafer, Melih Berkay, Hakan, Hüseyin Fatih, Berkay Canikli, Mert, Arda, Ahmet, Yakup, Ali Mert. 
BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ : Anıl, Erdinç, Rüştü, Birkan, Berkay Damar, Berkay Uçar, Süleyman, Ozan, Nurettin, Arda, Deniz, Umut .
GOLLER : Zafer, Melih, Arda (Özel Değerler Temel Lisesi), Ozan (3) (Bahçelievler Anadolu).

Liseli Genç erkekler futsalda şampiyonluğu Başöğretmen Anadolu Lisesi kazandı. Final maçında Mehmetcik Anadolu Lisesi’ni 2-1 yenen Başöğretmen Anadolu Lisesi Çorum’u temsil etmeye hak kazandı.
On grupta toplam 31 takımın mücadele ettiği Lisesi Gençler futsal il birincliğinde grup ve eleme maçları sonunda finale yükselen Mehmetcik Anadolu Lisesi ve Başöğretmen Anadolu Lisesi okulları Tevfik Kış Spor Salonu’nda şampiyonluk için karşı karşıya geldiler.
İki okul öğrencilerinin doldurduğu tribünler önünde oynanan maç beklendiği gibi büyük bir mücadele sahne oldu. Maçın ilk yarısı Mehmetcik Anadolu Lisesi Nurullah, Başöğretmen Anadolu Lisesi ise Ömer Özer’in attığı gollerle 1-1 beraberlikle sona erdi.
İkinci yarıda ise iki takımda kontrollü oynarken Başöğretmen Anadolu Lisesi Ömer Özer’in attığı golle 2-1 üstünlüğü yakaladı. Maçın kalan bölümünde Mehmetcik Anadolu Lisesi’nin beraberlik çabası sonuç vermeyince salondan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Başöğretmen Anadolu Lisesi şampiyon olarak Çorum’u gruplarda temsil etmeye hak kazandı.