HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’un kadrosunda yer alan ve forma giymeye başlayan gençler Süper Lig takımlarının radarına girdi. Kırmızı Siyahlı takımın hafta sonunda Kocaelispor ile oynadığı maçı Trabzonspor Scaut ekibinden Yener Özsoy takip etti.

Kırmızı Siyahlı takımda bir yandan şampiyonluk mücadelesi devam ederken diğer yandan ise kadrodaki gençler forma giymeye devam ediyorlar. Bu gençlerde Süper Lig takımlarının scaut ekiplerinin radarına giriyor.

Trabzonspor Scaut ekibinden Yener Özsoy kulüp olarak genç isimleri bularak kadroları katmak için Türkiye genelinde takipte olduklarını belirterek Yeni Çorumspor’da da forma giyen gençleri takibe aldıklarını söyledi. Özsoy izledikleri futbolcuların isimleri konusunda sır vermesede Kocaelispor maçında forma giyen Muhammet Çoban ve Kıvanç Kaya Trabzonspor’un takibinde yorumlarına neden oldu.

Bordo mavili kulüp ile birlikte başka süper lig takımlarınında Yeni Çorumspor gençlerini takibe aldığı ve performanslarına göre sezon sonunda kırmızı siyahlı kulübün kapısını çalabileceği öğrenildi.