HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor pazar günü sahasında oynayacağı Gölcükspor maçının hazırlıklarına tam kadro başladı.
Pazar günü Fatsa Belediyespor deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile dönerek büyük moral bulan Yeni Çorumspor bir günlük iznin ardından pazar günü sahasında oynayacağı Gölcükspor maçının hazırlıklarına tam kadro başladı.


Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu haftanın ilk antrenmanı öncesinde futbolcularla bir toplantı yaparak Fatsa maçının değerlendirmesini yaptı. Takım olarak oyun disiplini içinde oynadıklarını ve sonuca gittiklerini belirten Küçükoğlu futbolculardan tüm maçlarda aynı mücadeleyi istedi. Küçükoğlu önlerinde çok zorlu maçlar olduğunu Fatsa galibiyetinin anlam kazanması için içerde oynayacakları Gölcükspor maçından üç puanla ayrılmak zorunda olduklarını belirterek futbolculardan kendilerini bu maçada aynı ciddiyetle hazırlamalarını istedi.


Haftanı ilk antrenmana toplu olarak yapılan düz koşu ile başladı ardından Fatsa maçında oynayanlar ayak tenisi ve jenerasyon hareketleri yaparken oynamayanlar ise dar alanda maç yaptılar. Kırmızı Siyahlı takımda futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi.
Yeni Çorumspor Gölcükspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile sürdürecek.