HA­RUN AK­KA­YA
Ço­rum Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Fah­ret­tin Say­han di­ğer grup­la­ra oran­la da­ha zor bir gru­ba düş­tük­le­ri­ni an­cak Ço­rum Be­le­di­yes­por’un da bu gru­bun en güç­lü ve ka­li­te­li ta­kım­la­rı ara­sın­da yer al­dı­ğı­nı söy­le­di.
As­lın­da te­mel an­lam­da zor-ko­lay ay­rı­mı­nın ol­ma­ya­ca­ğı­nı, Türk ve dün­ya fut­bo­lun­da ma­ka­sın iyi­ce da­ral­dı­ğı­nı ve bu­na en gü­zel ör­ne­ğin Dün­ya Ku­pa­sı maç­la­rın­da ya­şan­dı­ğı­nı di­le ge­ti­ren Say­han, yö­ne­ti­min­den tek­nik he­ye­ti­ne, fut­bol­cu­sun­dan ta­raf­ta­rı­na ve ba­sı­nı­na ka­dar ke­net­len­me­nin ya­şan­ma­sı du­ru­mun­da ba­şa­rı­nın da ka­çı­nıl­maz ola­ca­ğı­nı di­le ge­tir­di.
Geç­ti­ği­miz se­zon­dan ba­zı isim­le­rin ta­kım­da kal­ma­sı­na kar­şın ye­ni­len­miş bir kad­ro ile sa­ha­ya çı­ka­cak­la­rı­nın al­tı­nı çi­zen Tek­nik Di­rek­tör Say­han şun­la­rı söy­le­di‘Ye­ni bir ta­kı­mız. Ha­la ek­sik mev­ki­le­re trans­fer ça­lış­ma­la­rı­mız ko­or­di­ne­li bir şe­kil­de de­vam edi­yor. Sa­bır­lı olun­ma­sı du­ru­mun­da na­kış gi­bi öre­rek iyi bir ta­kım or­ta­ya çı­kar­ta­ca­ğı­mı­zı her­kes gö­re­cek.
Gru­bu­muz di­ğer grup­la­ra na­za­ran bi­raz da­ha zor gi­bi gö­rü­nü­yor. An­cak bu­ra­da ra­kip­le­ri­miz­den zi­ya­de bi­zim ne ya­pa­ca­ğı­mız önem­li. Bi­zim­le bir­lik­te, Se­riks­por, Fat­sa Be­le­di­yes­por, Bay­burt Grup Özel İda­re, 24 Er­zin­cans­por ve Tur­gut­lus­por gi­bi ta­kım­lar id­di­alı bir ta­kım kur­mak için ça­lı­şı­yor. Bu ta­kım­la­ra 2-3 ta­ne da­ha ek­len­di­ğin­de or­ta­la­ma 7-8 ta­kım bel­li bir po­ta­nın içe­ri­sin­de ola­cak. 
Ta­bi grup­lar be­lir­len­dik­ten son­ra da her­kes ken­di se­vi­ye­si­ne gö­re de trans­fer ça­lış­ma­la­rı­nı yön­len­di­re­cek. Ta­raf­ta­rı­mız­dan is­te­ğim bi­ze sab­ret­me­le­ri ve des­tek­le­ri­ni esir­ge­me­me­le­ri. Bir bü­tün ol­du­ğu­muz tak­tir­de ba­şa­rı­yı ya­ka­la­ya­bi­li­riz.’