HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Fah­ret­tin Say­han da­ya­nık­lı­lık ve kuv­vet ça­lış­ma­la­rı­nı ta­mam­la­dık­la­rı­nı Kı­zıl­ca­ha­mam kam­pın­da ise tak­tik­sel ça­lış­ma­lar ya­pa­cak­la­rı­nı ve li­ge ha­zır ha­le ge­le­cek­le­ri­ni söy­le­di.
Ço­rum’da 12’şer gün­lük iki etap ça­lış­ma­la­rı­nı ta­mam­la­dık­la­rı­nı ve iki gün iz­ne çık­tık­la­rı­nı be­lir­ten Tek­nik Di­rek­tör Fah­rat­tin Say­han ‘12’şer gün­lük iki etap ha­lin­de yap­tı­ımız bu ça­lış­ma­lar­da da­ya­nık­lı­lık ve kuv­vet ağır­lık­lı bir prog­ram uy­gu­la­dık.

Bu etap­ta özel­lik­le kad­ro­muz­da­ki genç­le­ri­mi­zin son du­rum­la­rı­nı gör­mek için yap­tı­ğı­mız iki ha­zır­lık ma­çın­da da bu fır­sa­tı bul­duk. Ağır an­tren­man prog­ram­la­rı ne­de­ni ile zi­hin­sel yor­gun­luk­lar ya­şan­dı­ğı bu dö­nem­de ha­zır­lık maç­la­rın­dan is­te­di­ği­mi­zi al­dı­ğı­mı­zı söy­le­ye­bi­li­rim.

Özel­lik­le de­ne­me­ye ge­len genç­le­ri gör­me­miz açı­sın­dan bu maç­lar son de­re­ce fay­da­lı ol­du. On­la­rın ne­ler ya­pa­bi­le­ce­ği­ni ve ne­ler ve­re­bi­le­cek­le­ri­ni gör­dük. İlk iki etap­ta­ki ça­lış­ma tem­po­sun­dan mem­nu­num. Şim­di ya­rın baş­la­ya­cak 12 gün­lük Kı­zıl­ca­ha­mam kam­pın­da ça­buk­luk ko­or­di­nas­yon ve ha­zır­lık maç­la­rı prog­ra­mı­nı uy­gu­la­ya­ca­ğız.

Bu kamp dö­ne­min­de hem ta­kım ola­rak tak­tik­sel ola­rak is­te­di­ği­miz nok­ta­ya gel­mek hem­de lig­de­ki kad­ro­mu­zun şe­kil­len­me­si­ni amaç­lı­yo­ruz. İyi ge­çen ilk iki eta­bın ar­dın­dan bu bö­lü­mü­de en ve­rim­li şe­kil­de ge­çe­rek li­ge ha­zır hal­de Ço­rum’a dön­mek is­ti­yo­ruz. Tüm plan­la­rı­mız bu doğ­rul­tu­da ola­cak ve ina­nı­yo­rum­ki li­ge ka­dar çok da­ha iyi du­ru­ma ge­le­ce­ğiz’ de­di.

Editör: Haber Merkezi