HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por trans­fer­de ses­siz­li­ği Ba­rış Çi­çek ile boz­du. Kır­mı­zı Si­yah­lı­lar for­vet ar­ka­sı oy­na­yan ve ge­çen se­zon ilk ya­rı­da Kah­ra­man­ma­raş ikin­ci ya­rı­da ise Ye­ni Al­tın­dağ Be­le­di­yes­por’da for­ma gi­yen Ba­rış Çi­çek ile iki yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı.
1991 Ter­can do­ğum­lu Ba­rış Çi­çek Os­man­lıs­por alt ya­pı­sın­da 2004 yı­lın­da baş­la­dı­ğı fut­bol ha­ya­tın­da ilk pro­fes­yo­nel im­za­yı 2009 yı­lın­da Ke­çi­ören­gü­cü ta­kı­mın­da at­tı. Ar­dın­dan Os­man­lıs­por, Or­han­ga­zi Be­le­di­yes­por, To­kats­por, Bug­saşs­por ve son ola­rak­ta ge­çen se­zo­nun ilk ya­rı­sın­da Kah­ra­man­ma­raşs­por ta­kı­mın­da for­ma gi­yen Ba­rış Çi­çek ikin­ci ya­rı­da ise Ye­ni Al­tın­dağ Be­le­di­yes­por’da mü­ca­de­le et­ti.
İlk ya­rı­da Kah­ra­man­ma­raşs­por’da 12 ikin­ci ya­rı­da ise Ye­ni Al­tın­dağ Be­le­di­yes­por’da 15 maç for­ma gi­yen Çi­çek Al­tın­dağ’da beş Ma­raş’da ise bir go­le im­za atar­ken se­kiz asist yap­tı. Se­zo­nu dört sa­rı kart­la ta­mam­la­yan Çi­çek ge­nel­de ise 2. lig­de 49, 3. lig­de ise 143 maç­ta for­ma gi­yer­ken top­lam­da 26 go­le im­za at­tı.
Ge­nel Kap­tan Meh­met Akif Tat­lı, hem ki­şi­li­ği hem de fut­bol ye­te­ne­ği ile önem­li bir trans­fer ger­çek­leş­tir­dik­le­ri­ni ve Ba­rış'ın Ço­rum Be­le­di­yes­por'a cid­di kat­kı­lar sağ­la­ya­ca­ğı­na inan­dı­ğı­nı söy­le­di. Tat­lı, bu trans­fe­rin her iki ta­raf için de ha­yır­lı ol­ma­sı te­men­ni­sin­de bu­lun­du.
Tec­rü­be­li fut­bol­cu Ba­rış Çi­çek ise he­def­le­ri olan bir ta­kı­ma gel­di­ği için çok mut­lu ol­du­ğu­nu söy­le­di. Çi­çek ön­ce­lik­li ken­di­si­ne ina­nan ve gü­ve­nen tek­nik he­ye­ti mah­cup et­me­mek için elin­den ge­len mü­ca­de­le­yi ve­re­ce­ği­ni be­lir­te­rek ye­ni olu­şa­cak kad­ro ile bu se­zon Ço­rum’u mut­lu so­na ulaş­tır­mak için el­le­rin­den ge­le­ni ya­pa­cak­la­rı­nı be­lirt­ti.

Editör: Haber Merkezi