HALİL ÖZTÜRK
İs­ki­lip­gü­cüs­por, İs­tan­bul bu­luş­ma­sı­nı da ba­şa­rı ile ta­mam­la­dı. İs­ki­lip­gü­cü Eği­tim Kül­tür, Sa­nat, Genç­lik­ve Spor Ku­lü­bü geç­ti­ği­miz gün­ler­de An­ka­ra’da 6. sı­nı dü­zen­le­di­ği İs­ki­lip Bu­luş­ma­sı­nın İs­tan­bul’da il­ki­ni haf­ta so­nun­da yap­tı. 
Cu­mar­te­si ak­şa­mı Üs­kü­dar Be­le­di­ye Ni­kah Sa­ra­yı’nda ya­pı­lan ge­ce­ye da­vet­li 350 İs­ki­lip’li ka­tıl­dı.Üs­kü­dar Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hil­mi Türk­men ile bir­lik­te çok sa­yı­da da­vet­li­nin ka­tıl­dı­ğı ge­çe için Üs­kü­dar Be­le­di­ye Mec­lis Üye­si saa­det­ten Ka­ra­ca sa­lon tah­si­si­ni sağ­lar­ken ayat Tek­no­lo­ji sa­hip­le­ri Sa­yın Ha­san Sa­rı ve Atil­la Çal­kut  Ma­mur Ajans sa­hi­bi Ha­kan Ham­di Ma­ni­ci Avu­kat ve İşa­da­mı  Mu­rat Ak­de­niz İşa­da­mı  Mus­ta­fa Si­nan Dol­ma ka­zan­la­rı­nın spon­sor­lu­ğu­nu yap­tı­lar.
Üç ka­zan İs­ki­lip Dol­ma­sı ik­ra­mı­nın edil­di­ği ge­ce­nin açı­lış ko­nuş­ma­sı­nı İs­ki­lip­gü­cüs­por Baş­ka­nı Ni­hat Ar­mut­çu yap­tı. Ar­mut­çu, İs­tan­bul’da­ki İs­ki­lip­le­ri ile bu­luş­mak­tan duy­duk­la­rı mut­lu­lu­ğu di­le ge­tir­di ve ge­ce­ye mad­di ve ma­ne­vi des­tek ve­ren her­ke­se te­şek­kür et­ti. Ar­mut­çu ko­nuş­ma­sı­nın ar­dın­dan İs­ki­lip­gü­cü’nün fa­ali­yet­le­ri­ni içe­ren bir su­num yap­tı ve he­def­le­ri ko­nu­sun­da hem­şeh­ri­le­ri­ni bil­gi­len­dir­di.
Ge­ce­ye onur Ko­nu­ğu ola­rak ka­tı­lan Üs­kü­dar Beld Baş­ka­nı Hil­mi Türk­men se­lam­la­ma ko­nuş­ma­sın­da İs­tan­bul da ya­şa­yan İs­ki­lip­li­ler­le bir ara­ya gel­mek­ten duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti di­le ge­tir­di. İs­ki­lip­gü­cü 'nün fa­ali­yet­le­rin­den çok et­ki­len­di­ği­ni be­lir­ten Baş­kan Türk­men bun­dan son­ra ku­lü­be her tür­lü des­tek ola­ca­ğı sö­zü­nü ver­di.
Da­ha son­ra ku­lü­bün beş yıl­dır ana spon­so­ru olar Ha­yat Tek­no­lo­ji sa­hip­le­ri Ha­san Sa­rı ve Atil­la Çal­kut’a ku­lüp ta­ra­fın­dan ha­zır­la­nan he­di­ye­le­ri ve­ril­di. Üs­kü­dar Be­le­di­ye Mec­lis üye­si Saa­ded­din Ka­ra­ca ku­lüp ya­ra­rı­na sa­tı­şa su­nu­lan İs­ki­lip Ka­bart­ma Tab­lo­su­nu  bin li­ra­ya sa­tın ala­rak Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hil­mi Türk­men’e he­di­ye et­ti. Be­le­di­ye Baş­ka­nı Türk­men ilk kez ye­di­ği İs­ki­lip dol­ma­sı­na tam not ver­di.
Ge­ce­nin ana spon­sor­la­rı Mu­rat Ak­de­niz, Ha­kan Ham­di Ma­ni­ci, Mus­ta­fa Si­nan, Saa­ded­din Ka­ra­ca ve Ni­hat Kö­se’ye ku­lüp ta­ra­fın­dan pla­ket 10’ar ki­şi­lik ma­sa da­ve­ti­ye­si ala­rak des­tek olan­la­ra ise te­şek­kür bel­ge­le­ri ve­ril­di. Ku­lüp ya­ra­rı­na ku­ru­lan stand­da ku­lüp at­kı­sı ve İs­ki­lip’li il­gi­li ki­tap, dö­kü­man ve tab­lo­lar sa­tıl­dı. Ge­ce­ye ka­tı­lan tüm İs­ki­lip­li­ler mem­nu­ni­yet­le­ri­ni di­le ge­ti­re­rek bu bu­luş­ma­nın her yıl ge­le­nek­sel ola­rak ya­pıl­ma­sı­nı is­te­di­ler.
İs­ki­lip­gü­cüs­por Baş­ka­nı Ni­hat Ar­mut­çu ge­ce­den ku­lü­be yak­la­şık 20 bin li­ra ge­lir sağ­lan­dı­ğı­nı be­lir­te­rek kat­kı­da bu­lu­nan her­ke­se çok te­şek­kür et­ti. Öte yan­dan ge­ce­de ye­mek ser­vi­si­ni ya­pan İs­ki­lip­gü­cüs­por genç ta­kım oyun­cu­la­rı gün­düz fe­ri­bot­la bo­ğaz tu­ru yap­tı ar­dın­dan da Fe­ner­bah­çe Kon­gre Üye­si İs­ki­lip­li Ali At­cı’nın gi­ri­şim­le­ri ile Sa­man­dı­ra Fe­ner­bah­çe te­sis­le­rin­de ta­kım an­tren­ma­nı­nı sey­ret­me im­ka­nı bul­du­lar.