YÜKSEL BASAR
Kerebi Gazi İmam Hatip Orta Okulu’nda velilere sağlıklı ve dengeli beslenme konulu konferans verildi. Kerebi Gazi İmam Hatip ortaokulu Spor Kulübü tarafından öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenmeleri konularındaki konferansı Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Erkan Demirkan ve Diyetisyen Hilal Kır verdi.


Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği konferansta sağlıklı beslenme konusunda yanlış bilinen konular üzerinde duruldu ve çok aydınlatıcı bilgiler verildi. Konferansın en önemli gündem mamdesi ise sağlıklı yaşamın beslenmeden geçtiği ve düzenli ve dengeli beslenmenin nasıl olması gerektiği slayt gösterimi eşliğinde detaylı olarak anlatıldı.


Konferansın sonunda veliler akıllarına takılan soruları uzmanlara sorarak bilgilendiler ve çok daha bilinçli hale geldiler. Konferans sonunda kısa bir konuşma yapan Kerebi Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdüdü Recep Celep okulların aynı zamanda öğrencilerin bilinçlenmesi, veliyede eğitim veren bir kurum olduğunu belirterek ‘Kapsayıcı bir eğitim açısından bu tür faaliyetlerin önemi büyük. Ben katkı veren misafir hocalarımıza ve ilgi gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmalar önümüzdeki günlerde de değişik konularda devam edecek’ dedi. Konuşmanın ardından ise Okul Müdürü Recep Celep konferansı veren misafir hocalara birer teşekkür plaketi verdi.

Editör: Haber Merkezi