HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Ve­te­ran­lar Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı’ndan üç ku­pa ile dön­dü­ler. Ço­rum Ve­te­ran­lar grup üçün­cü­sü ola­rak de­vam et­tik­le­ri Kon­fe­de­ras­yon Ku­pa­sı fi­nal ma­çın­da Bar­tın İl Özel İda­re Yols­por’u pe­nal­tı atış­la­rı so­nun­da 4-2 ye­ne­rek şam­pi­yon­lu­ğu ka­zan­dı.

22 ta­kı­mın mü­ca­de­le et­ti­ği Tür­ki­ye Ve­te­ran­lar Şam­pi­yo­na­sı’nda Ço­rum Ve­te­ran­lar zor im­kan­lar­la ve 13 ki­şi­lik kad­ro ile mü­ca­de­le et­mek zo­run­da kal­dı. Grup maç­la­rın­da Ho­pa ve Ka­ra­de­niz Ereğ­li ta­kım­la­rı­na ye­ni­len Ço­rum Ve­te­ran­lar grup üçün­cü­sü ola­rak yo­lu­na Kon­fe­de­ras­yon Ku­pa­sı’nda de­vam et­ti.

Ço­rum Ve­te­ran­lar Kon­fe­de­ras­yon Ku­pa­sı’nda çey­rek fi­nal ma­çın­da Pa­zar Mas­ter­lar önün­de ra­hat bir ga­li­bi­yet ala­rak 6-2’lik skor­la is­mi­ri ya­rı fi­na­le yaz­dır­dı. Ya­rı fi­nal ma­çın­da ise Üs­kü­dar önün­de 4-1’lik skor­la ga­lip ge­len Ço­rum Ve­te­ran­lar fi­nal­de Bar­tın İl Özel İda­re Yols­por’un ra­ki­bi ol­du.

Fi­nal ma­çın­da ra­ki­bi önün­de ilk ya­rı­yı Ömer’in 11. da­ki­ka­da at­tı­ğı gol­le 1-0 ön­de ta­mam­la­yan Ço­rum Ve­te­ran­lar ma­çın 57. da­ki­ka­sın­da Ha­san’ın go­lü ile far­kı iki­ye çı­kar­dı ve ra­hat­la­dı. An­cak Bar­tın Ve­te­ran­lar 59. da­ki­ka­da pe­nal­tı­dan Er­dal’ın go­lü ile umut­lan­dı ve 66. da­ki­ka­da Mu­ham­med’in go­lü ile sko­ru 2-2 yap­tı.

Ma­çın nor­mal sü­re­si bu skor­la ta­mam­la­nın­ca di­rek pe­nal­tı atış­la­rı­na ge­çil­di. Pe­nal­tı atış­la­rın­da ra­ki­bi­ne 4-2 üs­tün­lük sağ­la­yan Ço­rum Ve­te­ran­lar ra­ki­bi­ni 6-4 ye­ne­rek Kon­fe­de­ras­yon Ku­pa­sı’nın sa­hi­bi ol­du.
Ömer Özer gol kra­lı

 

Ço­rum Ve­te­ran­lar’ın Va­tan Ku­pa­sı’nı ka­zan­dı­ğı tur­nu­va­da Ömer Özer gol kra­lı ol­du. Beş maç­ta at­tı­ğı se­kiz gol­le Ço­rum Ve­te­ran­lar’ın Ömer Özer şam­pi­yo­na­nın en çok gol atan is­mi ola­rak gol kral­lı­ğı ödü­lü­nün sa­hi­bi ol­du.
Ser­kan Dur­ka­ya en iyi ka­le­ci

Ço­rum Ve­te­ran­lar ödül tö­re­nin­de üçün­cü ödü­lü en iyi ka­le­ci ola­rak Ser­kan Dur­ka­ya al­dı. Ta­kı­mı­nın Va­tan Ku­pa­sı’nda şam­pi­yon ol­ma­sın­da bü­yük kat­kı­sı olan Ser­kan Dur­ka­ya özel­lik­le fi­nal ma­çın­da kur­tar­dı­ğı pe­nal­tı­lar­da­ki per­for­man­sı ile Ter­tip Ko­mi­te­si ta­ra­fın­dan en iyi ka­le­ci ödü­lü­ne sa­hip ol­du. Ço­rum Ve­te­ran­lar şam­pi­yo­na­yı üç ku­pa ile ta­mam­la­ya­rak bü­yük bir ba­şa­rı­ya im­za at­tı­lar.