HA­RUN AK­KA­YA

Ma­sa Te­ni­si Kü­çük­ler’de Kür­sü’de iki Ço­rum ta­kı­mı. Okul­lu Kü­çük­ler Ma­sa Te­ni­si Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı’nda er­kek­ler­de Sü­hey­bi Ru­mi İmam Ha­tip Or­ta­oku­lu bi­rin­ci, Pı­nar Ko­le­ji ta­kı­mı ise dör­dün­cü ol­ma­yı ba­şar­dı­lar.

25-27 Ma­yıs ta­rih­le­ri ara­sın­da Ba­lı­ke­sir’de ya­pı­lan Okul­lu Kü­çük­ler Ma­sa Te­ni­si Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı’nda er­kek­ler­de Uğur­can Dur­sun, Yi­ğit Fur­kan Şim­şek ve Mu­ham­met Fa­tih Can­dan’lı kad­ro­su ile mü­ca­de­le eden Su­hey­bi Ru­mi İmam Ha­tip Or­ta­oku­lu çift ele­me­li ya­pı­lan ana tab­lo maç­la­rı­nın ta­ma­mı­nı ka­za­na­rak fi­na­le yük­sel­di. Fi­nal ma­çın­da An­ka­ra Arı Ko­le­ji’ni yi­ne maç ver­me­den 3-0’lık net bir skor­la ye­ne­rek Tür­ki­ye Şam­pi­yo­nu ol­du.

Ay­nı şam­pi­yo­na­da ili­mi­zi tem­sil eden Pı­nar Ko­le­ji er­kek ta­kı­mı ise Ham­za De­niz Onat, Ege Bo­lat ve Ka­dir Yıl­maz’lı kad­ro­su ile zor­lu ra­kip­le­ri­ne ye­ne­rek ana tab­lo­ya yük­sel­di. Ya­rı fi­nal ma­çı­nı kay­be­den Pı­nar Ko­le­ji ta­kı­mı ise dör­dün­cü­lük ku­pa­sı­nın sa­hi­bi ol­du. Kü­çük er­kek­ler ma­sa te­ni­sin­de kür­sü­de iki Ço­rum ta­kı­mı­nın ol­ma­sı ili­miz ma­sa te­ni­si adı­na son de­re­ce umut ve gu­rur ve­ri­ci bir ba­şa­rı ola­rak de­ğer­len­di­ril­di.