Sezonun ilk devresini 22 puanla 9.Sırada tamamlayan Muğlaspor sezonun ikinci devresinde Pazar günü Muğla Atatürk stadyumunda misafir edeceği Yeni ÇorumsporA.Ş için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Kulüp başkanı Erol Kapiz ve Teknik direktör Erdinç Pala, “Pazar günü tüm halkımızı maça davet ediyoruz. Hedefimiz galibiyet” dediler.
Antalya’da 10 Günlük kamp çalışmasını tamamlayarak geçtiğimiz cumartesi Muğla’ya dönen Muğlaspor bu hafta sonu başlayacak olan sezonun ikinci devre ilk maçı olan Yeni Çorum Belediyespor A.Ş maçı için çalışmalarını sürdürüyor.


Yeşil beyazlılar Antalya’daki kamp süresince 4 hazırlık maçı yaptı. Aynı zamanda takımın eksik görülen mevkilerine gerekli ara transfer takviyeleri de yapıldı. Antalya kampını değerlendiren Muğlaspor teknik direktörü Erdinç Pala özetle şunları söyledi. “Öncelikle Antalya’da bize 10 gün süreyle otelini açan ve sizi misafir eden eski Milletvekilimiz Hasan Özyer ağabeyimize çok teşekkür ederiz. Antalya’da bulunduğumuz süre içinde bir gün hazırlık maçı, bir gün günde çift idman yaptık. Bir maçta galip geldik ama sezonun ikinci devresinde oynatmak istediğimiz oyun düzenini oturtturmaya çalıştık.


Birde sezonun ilk devresinde sahalarda yeterince göremediğimiz ve alt yapıdan götürdüğümüz aslen Muğlalı olan 4 oyuncuyu yakından görme ve tanıma fırsatının yanı sıra takımdaki eksik mevkileri görme fırsatı bulduk ve gerekli takviyeleri yaptık.


Muğlaspor kulübü başkanı Erol Kapiz ve Muğlalı genç teknik direktör Erdinç Pala maça olan hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor. Takımda önemli bir sorunumuz yok. Hedefimiz galibiyet. Pazar günü tüm Muğla halkını maça bekliyoruz.” dediler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi