HARUN AKKAYA
Ligin ikinci yarısı ilk hafta maçında pazar günü Muğlaspor ile karşılaşacak olan Yeni Çorumspor hazırlıklarını dün Antalya’da yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Mehmet Aurelio yönetimindeki antrenmana sakaklıktları devam eden Ferdi, Eşref ve Barış dışında tüm futbolcular katıldılar. Mehmet hoca antrenman öncesinde saha içinde futbolcularla yaptığı toplantılarda Muğlaspor maçı uyarılarında bulundu.


İkinci yarıya galibiyetle başlamanın önemine dikkat çeken Mehmet hoca futbolculardan fiziksel olduğu kadar moral motivasyon olarakta kendilerini bu zorlu maça hazırlamalarını istedi. Rüzgarlı bir havadaki antrenman dar alanda pas çalışması ile başladı ardından da oyun oynatan Teknik Heyet son bölümde ise yan top çalışması yaptı,
Savunma ve forvet oyuncularına kanatlardan yapılacak ortalarda durmaları gereken yerler konusunda uyarılarda bulunan Mehmet hoca ön direk ve arka direğe hareketlenecek isimlerin görev dağılımını söyledi. Savunma oyuncularına ise rakibe yakın olmaları uyarısını tekrarlayan Mehmet hoca son bölümde ise Muğlaspor maçının oyun taktiği üzerinde durdu.


Yeni Çorumspor, Muğlaspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çift kale maçla sürdürecek.